Rețeta de tort cu pere a Roxanei Blenche: „Am pus peste tort al doilea strat de cremă și am pus niște brizbrizuri colorate, pe care copiii le adoră.”

Rețeta de tort cu pere a Roxanei Blenche: „Am pus peste tort al doilea strat de cremă și am pus niște brizbrizuri colorate, pe care copiii le adoră.”
Rețeta de tort cu pere a Roxanei Blenche: „Am pus peste tort al doilea strat de cremă și am pus niște brizbrizuri colorate, pe care copiii le adoră.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de tort cu pere.

Chef Roxana Blenche a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă. De data aceasta, este vorba de tortul cu pere, un adevărat deliciu.

Rețeta de tort cu pere a Roxanei Blenche

Citește și: Parizer de casă, pregătit de chef Roxana Blenche! Gustul copilăriei în variantă sănătoasă: „Punem toată compoziția într-o sticlă tăiată și punem la rece pentru 12 ore.”

Citește și: Brânzoaice, rețeta chefului Roxana Blenche. Cum realizează aceasta plăcinte sub formă de trandafir. „Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

Pentru aluat aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 700 de grame de pere;
  • 50 de grame de unt;
  • zahăr;
  • 5 ouă;
  • un plic de praf de copt;
  • un praf de sare;
  • un plic de zahăr vanilat;
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui;
  • 7 linguri de făină.

Ulterior, puteți să ornați tortul cu cremă instant de vanilie și cu o cremă din mascarpone cu frișcă.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Într-o tavă de 28 de cm am pus 700 de grame de pere. Am dat coaja jos, am scos mijlocul, am pus 50 de grame de unt, 3 linguri de zahăr. Am dat la cuptor la 190 de grade timp de 20 de minute.

Am luat 5 gălbenușuri de ou cu un plic de praf de copt. Am amestecat foarte bine și am pus un praf de sare.

După care, cele 5 albușuri de ouă, le-am spumat cu 10 linguri de zahăr, un plic de zahăr vanilat și am adăugat și 2 linguri de ulei de floarea soarelui. După ce am adăugat uleiul de floarea soarelui, am pus gălbenușul și am adăugat și 7 linguri de făină. Este foarte important să cerneți făina. Am scos perele din cuptor, am adăugat toată compoziția pentru blat, am pus din nou în cuptor la aceeași temperatură și am mai lăsat 25 de minute.
Scoatem afară și imediat după ce am scos din cuptor, întoarcem prăjitura invers și o lăsăm să se răcească complet. Am luat o cremă de prăjituri instant cu aromă de vanilie, cu lapte rece și am băut foarte bine până a devenit cremoasă. După ce s-a bătut foarte bine, adăugăm această cremă peste tort și vom face și o a doua cremă pentru tort.

Aici am pus 250 de grame de mascarpone, 250 de ml de frișcă lichidă și am început să le bat foarte bine și atâta tot.

Am bătut, am pus peste tort al doilea strat de cremă și am pus niște brizbrizuri colorate, pe care copiii le adoră.”, a explicat Roxana Blenche pe TikTok.  

@blenche.roxana Tort cu Pere 🍐🍐 #blenchef ♬ sunet original- BLENCHE ROXANA



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies