Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

reteta de cotlet de porc cu sos de ciuperci
Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci reprezintă o adevărată delicatesă. Însă v-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci, preparate exact pe gustul vostru.  

retete emisiunea wild cooking de pe kanal d
Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum se coc ardeii copți, fără să fie fum în casă. Trucuri de la marii bucătari

 

Rețetă de  cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Pe canalul de YouTube, theXclusive, de la Kanal D, găsiți cea mai simplă rețetă de  cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking.

Ingrediente –  cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, o ceapă, roșii, o legătură de pătrunjel, frișcă lichidă, boia de ardei, muștar, măsline verzi, sare, piper și ulei.

Mod de preparare -  cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc, sunt bogate în special în proteine, dar și în grăsimi, fier și zinc, necesare organismului nostru.

Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, cotletele de porc, alături de un sos gustos și cremos de ciuperci. Această rețetă se poate prepara chiar și pe pirostrie, în aer liber.

cea mai buna reteta de cotlet de porc cu sos
Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Începem prin a alege bucățile dorite de cotlet de porc, de la care se recomandă să îndepărtăm părțile de grăsime, înainte de gătirea propriu-zisă. Imediat ce am terminat cu acest prim pas, ne putem apuca de felierea cotletului de porc, de dimensiuni potrivite. În acest timp, puteți pregăti și lemnele pentru focul de pirostrie, unde vom prepara această rețetă delicioasă.

Imediat ce focul s-a întețit, vom pune pe pirostrie o tigaie în care am adăugat ulei, iar mai apoi vom pune cotletele de porc pe care tocmai ce

le-am feliat, rând pe rând. Nu este nevoie să le înghesuim pe toate, pentru că ne dorim ca acestea să se gătească corespunzător.

Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

În intervalul de timp în care cotletele de porc  de vor găti, ne putem apuca de următorul pas.

Luăm ceapa și o feliem mărunt. Atenție însă! Nu uitați ca din când în când să mai verificați și cotletele de porc, pentru ca acestea să nu se ardă. În momentul în care considerați că le-ați lăsat suficient de mult pe o parte, le puteți întoarce și adăuga sare. Când s-au făcut și pe cealaltă parte, le puteți lua de pe foc.

reteta de cotlet de porc
Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Acum a sosit momentul pentru a ne ocupa și de prepararea legumelor, mai exact a sosului cremos de ciuperci. Vom începe prin a adăuga ceapa pe care tocmai am tocat-o, în același ulei în care am gătit și cotletele de porc și amestecăm. În momentul în care ceapa s-a călit, vom adăuga peste aceasta și ciupercile tăiate, de asemenea, mărunt și continuăm să amestecăm. Imediat ce s-au mai gătit și ciupercile, vom adăuga roșiile tocate mărunt, frișca lichidă și le vom amesteca, pentru ca toate ingredientele să prindă o consistența dorită. Nu uităm să adăugăm nici muștarul, dar nici boia dulce și măslinele verzi, de la care am scos sâmburii.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cu ce se mănâncă tortellini. Care este cea mai savuroasă combinație de tortellini

Un ultim pas, dar nu cel din urmă, este reprezentat de adăugarea c otletului de porc, peste acest sos minunat de ciuperci, din tigaie. După ce am mai lăsat puțin preparatul să se gătească și prindă o consistență potrivită, îl putem lua de pe foc. Așadar, vom lua cotletele de porc din tigaie și le vom așeza pe o farfurie, bineînțeles, alături de sosul cremos de ciuperci, peste care vom adăuga puțin pătrunjel tocat.

reteta de cotlet de porc ca la restaurant
Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci[Sursa foto: Captură YouTube]

Cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!

 

Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies