Cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci reprezintă o adevărată delicatesă. Însă v-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci, preparate exact pe gustul vostru.
Citeste si: Cum se coc ardeii copți, fără să fie fum în casă. Trucuri de la marii bucătari
Rețetă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Pe canalul de YouTube, theXclusive, de la Kanal D, găsiți cea mai simplă rețetă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking.
Ingrediente – cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, o ceapă, roșii, o legătură de pătrunjel, frișcă lichidă, boia de ardei, muștar, măsline verzi, sare, piper și ulei.
Mod de preparare - cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc, sunt bogate în special în proteine, dar și în grăsimi, fier și zinc, necesare organismului nostru.
Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, cotletele de porc, alături de un sos gustos și cremos de ciuperci. Această rețetă se poate prepara chiar și pe pirostrie, în aer liber.Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Începem prin a alege bucățile dorite de cotlet de porc, de la care se recomandă să îndepărtăm părțile de grăsime, înainte de gătirea propriu-zisă. Imediat ce am terminat cu acest prim pas, ne putem apuca de felierea cotletului de porc, de dimensiuni potrivite. În acest timp, puteți pregăti și lemnele pentru focul de pirostrie, unde vom prepara această rețetă delicioasă.
Imediat ce focul s-a întețit, vom pune pe pirostrie o tigaie în care am adăugat ulei, iar mai apoi vom pune cotletele de porc pe care tocmai ce
Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util
În intervalul de timp în care cotletele de porc de vor găti, ne putem apuca de următorul pas.
Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi
Acum a sosit momentul pentru a ne ocupa și de prepararea legumelor, mai exact a sosului cremos de ciuperci. Vom începe prin a adăuga ceapa pe care tocmai am tocat-o, în același ulei în care am gătit și cotletele de porc și amestecăm. În momentul în care ceapa s-a călit, vom adăuga peste aceasta și ciupercile tăiate, de asemenea, mărunt și continuăm să amestecăm. Imediat ce s-au mai gătit și ciupercile, vom adăuga roșiile tocate mărunt, frișca lichidă și le vom amesteca, pentru ca toate ingredientele să prindă o consistența dorită. Nu uităm să adăugăm nici muștarul, dar nici boia dulce și măslinele verzi, de la care am scos sâmburii.
Citeste si: Cu ce se mănâncă tortellini. Care este cea mai savuroasă combinație de tortellini
Un ultim pas, dar nu cel din urmă, este reprezentat de adăugarea c otletului de porc, peste acest sos minunat de ciuperci, din tigaie. După ce am mai lăsat puțin preparatul să se gătească și prindă o consistență potrivită, îl putem lua de pe foc. Așadar, vom lua cotletele de porc din tigaie și le vom așeza pe o farfurie, bineînțeles, alături de sosul cremos de ciuperci, peste care vom adăuga puțin pătrunjel tocat.
Cotletele de porc cu sos cremos de ciuperci sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie