Gulașul unguresc reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de gulaș unguresc, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un gulaș unguresc, preparat exact pe gustul vostru.
Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Rețetă de gulaș unguresc
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de gulaș unguresc, absolut delicios, prezentată la Wild cooking, Kanal D.
Ingrediente – gulaș unguresc
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: carne de vită, 2 morcovi, o ceapă, 2 ardei grași, o legătură de pătrunjel, pastă de tomate, foi de dafin, unt, 2 cartofi, 2 roșii, vin roșu, sare și piper.
Mod de preparare - gulaș unguresc
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de vită, sunt bogate în special în aminoacizi necesari organismului nostru, care ajută la menținerea unei mase musculare și a unui stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de vită, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, un gulaș unguresc.
Această rețetă se poate prepara chiar și pe pirostrie, în aer liber.Citeste si: Cum se coc ardeii copți, fără să fie fum în casă. Trucuri de la marii bucătari
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Începem prin a pregăti focul pentru preparatul pe care-l vom găti, la pirostrie. Apoi următorul pas este de a pregăti carnea de vită.
Astfel încât, vom lua carnea, de la care vom îndepărta straturile de grăsime și pe care o vom felia în bucățele de dimensiuni medii. După preferințe, se pot adăuga în preparat, și bucățelele mici de grăsime. Toate bucățile se vor pune într-un bol mare și vom trece la următorul pas.Acum a venit timpul să ne ocupăm și de pregătirea anumitor legume. Prin urmare, vom lua cei doi morcovi și ceapa, pe care le vom tăia rondele.
Acum că focul s-a întețit, putem pune pe pirostrie, ceaunul în care vom pregăti această rețetă delicioasă de gulaș unguresc. Adăugăm puțin ulei, iar apoi vom pune prima dată bucățile de grăsime, iar mai apoi pe cele de carne de vită și amestecăm, pentru ca mai apoi să le lăsăm să se gătească în ulei.
Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”
Între timp, tocăm mărunt și puțin pătrunjel, pe care îl vom pune peste bucățile de carne de vită și amestecăm. La scurt timp, putem adăuga atât morcovii, cât și ceapa pe care tocmai ce le-am tăiat rondele.
Nu uitați să amestecați!Lăsăm puțin preparatul pe pirostrie, moment în care ne vom ocupa de tăierea măruntă a ardeilor grași, pe care îi vom adăuga de asemenea, peste preparat, imediat după ce i-am feliat. Vom mai amesteca puțin preparatul, pentru ca toate ingredientele adăugate până în acest moment, să se gătească, corespunzător.
Apoi următorul pas constă în adăugarea a doar 1-2 foi de dafin, alături de o lingură de pastă de tomate, pe care le vom amesteca, cu toate ingredientele aflate în ceaun. Deschidem și sticla de vin roșu, adăugăm aproximativ jumătate din cantitatea acesteia și amestecăm. Nu uitați să gustați din preparat și să-l potriviți cu sare și piper, după gust.
Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util
Acum a venit momentul să adăugați aproximativ jumătate din cantitatea aflată într-un pachețel de unt, pe care îl veți amesteca în preparat, pentru a se topi mai rapid. Apoi vom tăia și cartofii cuburi, iar roșiile mărunt și le vom adăuga pe toate, peste deliciosul preparat. Acum vom toca mărunt și restul legăturii de pătrunjel, pe care o vom presăra peste preparatul din ceaun.
Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi
Gulașul unguresc este gata și se poate servi cald. Poftă bună!
Citeste si: Truc uimitor pentru gospodine. Cum păstrezi uleiul din tigaie limpede pentru o perioadă lungă de timp