Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente

Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente
Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente

Iată un desert delicios de care ai nevoie în frigiderul tău și care se pregătește doar cu 3 ingrediente.

În mediul oline apar non-stop rețete care pot fi pregătite foarte ușor în bucătăria noastră și de care nu avem nevoie de foarte multe ingrediente.. Un alt desert viral ajuns pe tot internetul, pentru care ai nevoie de trei ingrediente, căpșuni, unt de arahide și coajă de ciocolată. Nimic mai simplu de realizat, care îți va aduce bucuria papilelor tale gustative.

De ce ingrediente ai nevoie pentru a realiza desertul viral

Citește și: Plăcintă cu prune. Un gust acrișor și ceva fermecător!

Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente
Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Negresă cu zmeură deasupra. Mult mai gustoasă cu o cupă de înghețată!

Dacă îți dorești un desert care se topește, atât la propriu, cât și la figurat, trebuie să știi că ai nevoie de câteva ingrediente și anumite cantități egale pe care să le adaugi

la rețeta ta. Veți observa că toate acestea împreună vor face ca ciocolata să se topească, iar aroma neutră vă va face să vă îndrăgostiți de acest desert simplu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • 15-16 căpșuni(~ 400 grame)
  • 1 cană unt de arahide natural cremos(~ 250 grame)
  • 2 batoane de ciocolată neagră (~200 grame)
  • 1 lingură ulei de cocos (opțional)
  • Sare de mare fulgi până la vârf (opțional)

Cum să prepari rapid desertul viral cu căpșuni, ciocolată și unt de arahide

Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente
Rețeta virală. Desert delicios din 3 ingrediente[Sursa foto: freepik]

Începeți prin a tăia căpșunile longitudinal, de-a lungul părții mai largi, îndepărtând complet tulpină, fără a tăia partea de sus, dacă doriți să iasă formă de inimă. Așezați căpșunile pe o foaie de pergament sau hârtie cerată, alternând laturile plate și ascuțite, astfel încât să aveți cât mai puțin spațiu posibil între ele. Dacă aveți și câteva resturi mai mici, umpleți toate golurile rămase pentru a face un covoraș pe toată suprafața hârtiei.

Întindeți untul de arahide pe căpșunele feliate și așezate uniform, însă trebuie să aveți grijă să nu îl păstrați la frigider înainte de a face acest lucru, deoarece se va întări și va fi mult mai greu de întins. Dacă aveți nevoie să schimbați consistența acestuia, puteți să îl introduceți în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. După ce ați terminat de uns căpșunile, puneți totul la congelator timp de 15 minute, pentru ca untul de arahide să se întărească puțin peste căpșuni.
Cât timp căpșunile și untul se răcesc, tăiați și topiți ciocolata cu uleiul de nucă de cocos, apoi topiți ațiceasta la cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Dacă nu dispuneți de un cuptor, puteți face acest proces deasupra unei oale cu apă fierbinte. Odată ce ciocolata este topită, întindeți-o peste stratul de unt de arahide, deoarece acesta va fi rece, iar ciocolata se va întări instant peste el.
Puneți totul cât mai uniform posibil, apoi introduceți totul la congelator până la două ore sau peste noapte. În momentul în care ați tăiat această crustă de ciocolată cu căpșuni și unt de arahide, vă puteți bucura de un desert rapid și delicios, care să se joace cu papilele voastre gustative. Astfel, veți pregăti acele căpșuni în crustă de ciocolată virale de pe internet, însă peste care veniți și cu un ingredient secret, untul de arahide, iar acum vă puteți bucura de un gust inedit chiar la voi acasă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Plăcintă cu prune. Un gust acrișor și ceva fermecător!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies