Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Roxana Nemeș Bravo ai stil
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă de zile mari în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Au izbucnut flăcări între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cele două vedete sunt la cuțite, iată de ce.

Războiul dintre concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities”  s-a instaurat din nou cu o seară în urmă, când Roxana Nemeș a pornit un scandal de zile mari cu Andreea Tonciu. Cu mult mai multe argumente la ea decât de obicei, sau mai bine spus ca în trecut, unde nu își susținea deloc părerile, Roxana a sărit la atac. Cum săptămâna trecută o ceartă imensă a pornit între nimeni altele decât Andreea Tonciu și Cristina Siscanu, acum protagonistele au fost extrem de incisive.

Juriul a rămas fără cuvinte în urmă scadalului provocat de Roxana Nemeș și Andreea Tonciu

Andreea Tonciu i-a adresat o serie de replici dure Roxanei: “Din punctul meu de vedere tu nu ești o persoană directă. Ești o perversă! Asta am avut de spus!”

Roxana Nemeș: “Ca să fii pervers trebuie să ai școală vieții! Asta înseamnă că am școală vieții, nu?”

Andreea Tonciu: “Am ajuns la concluzia asta prin atitudinea și felul ei de a se comporta. De fiecare dată când vine în fața telespectatorilor, nu recunoaște absolut nimic. (…) Minte pe față, asta e cel mai rușinos lucru să minți și să fii în fața faptului împlinit și să nu recunoști!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a șters pe jos cu Roxana Nemeș! "Mi se pare foarte săracă în cuvinte, Roxana Nemeș!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana Nemeș Bravo ai stil
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă de zile mari în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Roxana Nemeș a negat absolut toate acuzele legate de minciună și a specificat că, mereu mama ei încă de mică a învățat-o să nu mintă pentru că este cel mai urat lucru.

Cum spiritele erau încinse și tensiunea la cote maxime Andreea a ținut să precizeze: “Mi-ai dat tu valoare mie, nu? Îmi pare rău că nu am putut să fac și eu un tricou să vadă lumea ce valoare frumoasă ai si cat de specialista poți fi, draga mea și cât de bine te descurci! Roxanei îi place mereu

să ne vadă certându-ne și ea să iasă mereu că o victima, vorbind aici în față telespectatorilor și în față dumneavostră foarte calm și foarte frumos, iar cu noi în spate.. .vorbește și se comportă altfel.”

Citeste si: Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

Roxana nemeș Bravo ai stil
Un nou scandal a izbucnit între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, rivale încă de la intrarea în competiție.[Sursa foto: Captură YouTube]

Roxana: “Mie chiar îmi place să mă iau.. în gură cu Andreea! Mă motivează!”, specificând ranzand.

Andreea: “Suntem provocate de către mâța care zgârie rău! Eu consider că ai făcut vreo 3 sau 4 greșeli gramaticale, draga mea!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Comănici nu mai suferă după Livian! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies