Schimbare radicală pentru Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum arată vedeta?

andreea tonciu schimbare uimitoare
Andreea Tonciu și-a șocat fanii prin cea mai nouă apariție de pe rețelele de socializare

Andreea Tonciu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Recent, vedeta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" le-a arătat fanilor "modificările" pe care și le-a făcut.

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" reușește de fiecare dată să-și impresioneze fanii. Vedeta a reușit să-și strângă o "armată" de urmăritori, mai ales că a demonstrat faptul că este o femeie extrem de devotată familiei. Recent, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D, a postat pe rețelele de socializare cea mai nouă intervenție pe care și-a facut-o.

Schimbare radicală pentru Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Cea mai nouă schimbare prin care Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a trecut a fost observată și de fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta și-a împărtășit experiența cu prietenii virtuali. 

Citeste si: Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a țipat la soțul ei: "Eu plângeam în..."

andreea tonciu s-a schimbat radical
Andreea Tonciu rămâne una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Andreea Tonciu de la "Bravo ai stil! Celebrities" a dorit să apelez la contouring și lifting facial cu acid hialuronic și fire PDO.

Vedeta nu a dorit ca acest lucru să rămână un mister, așa că a postat pe o rețea de socializare două fotografii, una dinainte de procedură și cealaltă după terminarea procedurii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

andreea tonciu schimbare surprinzatoare
Andreea Tonciu le-a arătat fanilor cea mai nouă schimbare pe care și-a făcut-o[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Citeste si: Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

Dat fiind faptul că Andreea Tonciu dorește să fie cât mai sinceră posibil cu cei care o urmăresc, aceștia apreciază astfel de postări și doresc să o urmărească pe vedetă în continuare.

Andreea Tonciu se ceartă cu soțul ei

Andreea Tonciu are o familie minunată și asta se poate observa cu ușurință atunci când fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" postează câte o fotografie cu cei dragi.

andreea tonciu schimbare uimitoare
Andreea Tonciu și-a șocat fanii prin cea mai nouă apariție de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Cu toate acestea, Andreea Tonciu recunoaște că se mai ceartă din când în când cu soțul ei, ceea ce este absolut normal într-o căsnicie. 

„Eu fără televiziune aș fi... Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat.

Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a declarat Andreea Tonciu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", mărturie neașteptată despre Giani Kiriță: "A fost cel mai..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies