Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cel mai gustos sos de usturoi: „Foarte simplu, foarte ușor și foarte bun!”

Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cel mai gustos sos de usturoi: „Foarte simplu, foarte ușor și foarte bun!”
Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cel mai gustos sos de usturoi: „Foarte simplu, foarte ușor și foarte bun!”

Află din rândurile următoare cum prepară doamna Coco de pe TikTok rețeta sa de sos de usturoi.

Doamna Coco este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Femeia este foarte apreciată de către comunitatea sa pe care și-a format-o în mediul online, datorită sfaturilor prețioase pe care le oferă în domeniul gastronomic. De data aceasta, doamna Coco a oferit o rețetă rapidă și gustoasă de sos de usturoi.

Rețeta doamnei Coco de sos de usturoi

Citește și: Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

Citește și: Scovergi, rețeta rapidă a doamnei Coco de pe Tik-Tok! Cum umple turtele cu brânză de oaie. “Sunt foarte rapide, nu trebuie să le lăsăm la dospit. O bunătate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente:

  • o căpățână de usturoi;
  • 100 de ml de ulei;
  • 50 de ml de lapte.

Mod de preparare:

Doamna Coco a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Acest sos de usturoi se poate utiliza la diferite mâncăruri, oferindu-le o aromă aparte.

Am aici o căpățână de usturoi. Bineînțeles, i-am scos inima. Aici am 100 ml de ulei cu 50 ml de lapte, pe care le pun aici. Foarte simplu, foarte ușor și foarte bun. Punem puțină sare și eu pun și un pic de piper. Acum mixăm. Foarte simplu de făcut.

Puteți să faceți mai mult și să îl păstrați într-o caserolă. În general fac cât consum. Dacă îmi mai rămâne pentru a doua zi sau pentru a treia zi, este ok. Ăsta este sosul de usturoi. Este foarte bun. Puteți să îl faceți la fripturi, la pește, la sandvișuri. La tot ce vreți voi puteți să îl faceți. Deci, o căpățână de usturoi, pentru 6 persoane. O zdrobim și scoatem inima, tija aceea, pentru că aia face arsuri la stomac, de aceea o scoatem.
Punem 100 de ml de ulei, 50 de ml de lapte. Puteți să puneți și smântână de frișcă dacă vreți. Și așa e bun. Le punem într-un cilindru și le mixăm bine
.”, a explicat doamna Coco pe TikTok.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies