Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel: „Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita.”

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel
Chef Mihai Dragomir

Află din rândurile următoare cum prepară chef Mihai Dragomir frigăruile din miel.

Chef Mihai Dragomir este foarte activ în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi sfaturi și trucuri utile în bucătărie. De data aceasta, cunoscutul bucătar a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu un truc util ce te va ajuta să pregătești o friptură fragedă de miel.

Ce trebuie să faci pentru a frăgezi carnea de miel?

Citește și: Care este secretul lui chef Mihai Dragomir pentru grișul cu lapte. „Punem dulceață de fructe de pădure, după care punem budinca de griș.”

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel
Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Secretul bucătarului constă în kiwi. Chef Mihai Dragomir a luat kiwi și l-a zdrobit prin sită, iar apoi l-a pus peste carnea de miel, pe care a lăsat-o la macerat peste noapte.

Astăzi o să îți arăt cum să faci cele mai fragede frigărui de miel. Secretul este să folosiți kiwi pentru a frăgezi carnea care este un pic mai tare, cum ar fi mielul sau pulpa de vită.

Vă recomand să folosiți kiwi. Puneți carnea pe bețe și lăsați-o la macerat peste noapte. Nu gătiți prea tare frigăruile de miel. Ele trebuie să rămână rozalii în interior .”, a spus bucătarul.

Cum pregătește chef Mihai Dragomir cele mai gustoase frigărui din miel?

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel
Chef Mihai Dragomir [Sursa foto: Facebook]

Pentru un gust de excepție, chef Mihai Dragomir a oferit și alte trucuri utile.

Ingrediente:

  • carne de miel;
  • kiwi;
  • 2 linguri generoase de iaurt;
  • mentă;
  • zeamă de lămâie;
  • usturoi;
  • murături;
  • mix de semințe;
  • fulgi de ceapă;
  • ulei picant.

Mod de preparare:

După ce a pregătit carnea, chef Mihai Dragomir a prăjit-o și a pregătit un sos delicios, pe care l-a pus pe farfurie. Deasupra a pus frigăruile, murături, mix de semințe, fulgi de ceapă și ulei picant.

Eu la aceste frigărui fac și un sos de iaurt cu mentă, zeamă de lămâie și usturoi. Punem sosul de iaurt, frigăruile de miel, murăturile făcute în casă, mix de semințe, fulgi de ceapă și ulei picant.

Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita .”, a spus chef Mihai Dragomir pe TikTok.   

@mihaidragomir381 Scurt si rapid! Daca vreti reteta full pentru scritei-mi in comentarii si fac un videou separat! #fyp #foryou #chef ♬ original sound- Mihai Dragomir



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

VIDEO Rebecca îi aruncă săgeți lui Criss: „Eu înțeleg că voi doi nu transmiteți nimic și aveți nevoie de un moment de atenție din partea mea, dar calmați-vă.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies