Ce dietă ține Viviana Sposub? Prezentatoarea TV este în formă maximă

Ce dieta tine Viviana Sposub
Ce dieta tine Viviana Sposub

Viviana Sposub are o siluetă de invidiat, însă puțini știu ce dietă a ținut aceasta pentru a obține asemenea rezultate. Iată cum și-a schimbat vedeta planul alimentar și stilul de viață.

Viviana Sposub este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televizune de la noi din țară! Pe lângă abilitățile artistice, vedeta a fost înzestrată și cu o siluetă de invidiat! Află cum reușește frumoasa prezentatoare TV să se mențină în formă și care este secretul trupului perfect.

Citeste si: Ce să mănânci seara ca să slăbești. 10 idei pentru o cină dietetică și gustoasă

Ce dieta tine Viviana Sposub
Ce dieta tine Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub se numără printre cele mai apreciate vedete din lumea showbiz-ului românesc. Încă de mică a avut înclinații artistice, iar cu ambiție și multă muncă a ajuns astăzi să cucerească inimile publicului telespectator, drept pentru care se și bucură de o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc pas cu pas atât pe rețelele de socializare, cât și pe micile ecrane. Pe lângă talent, Viviana Sposub are o frumusețe răpitoare, dar și o siluetă de invidiat, la care multe doamne și domnișoare doar visează.

Participarea ei la emisiunea de modă de la Kanal D, „ Bravo, ai stil! Celebrities ”, i-a adus notorietate, iar acum bruneta a devenit un real exemplu în rândul multor tinere de la noi din țară, care așteaptă cu sufletul la gură să afle secretele siluetei perfecte. Pe lângă orele intense petrecute în sala de sport, Viviana Sposub pune mare accent și pe o alimentație sănătoasă, demontând mitul că doar persoanele supraponderale trebuie să țină diete.

Iată cum arată alimentația Vivianei Sposub și cum reușește să se încarce mereu cu energie.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cură de detoxifiere de 10 zile cu sucuri verzi. Scăpați de toxine și apelați la această cură de detoxifiere

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce dieta tine Viviana Sposub
Ce dieta tine Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub este într-o formă de invidiat

Vedeta emisiunii „ Dimineața cu noi ”, difuzată la Kanal D, a dezvăluit după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” că stresul și oboseala din timpul proiectului nu i-au mânat doar zilele, ci și kilogramele, dat fiind faptul că a slăbit enorm în cele șase luni de competiție.

În urmă cu scurt timp, frumoasa prezentatoare a matinalului de la Kanal D a dezvăluit, pe rețelele de socializare că hainele pe care nu le mai îmbrăcase de ceva timp îi sunt acum foarte largi:

„Acum că a venit frigul am scos la înaintare hainele mai groase pe care nu le-am mai purtat de ceva timp. Și am constatat cu stupoare că acești pantaloni care, nu doar că-mi erau fixi, crăpau pe mine, și nu-mi dădeau voie să mănânc nimic, au ajuns cam așa… Am cam slăbit. Eu știam că „Bravo, ai stil!” îmi mănâncă zilele, dar nu credeam că-mi mănâncă și kilogramele”, a afirmat Viviana Sposub.

Înainte de a păși în platoul emisunii de modă, Viviana Sposub obișnuia să mănânce mult, dezorganizat și să nu țină în mod special diete, însă acest lucru s-a schimbat radical după prima sa apariție. Pentru a arăta perfect în ținutele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iubita lui George Burcea a început să acorde mai multă atenție alimentației, astfel că și-a făcut un plan în care a inclus multe salate.

„Doar salată goală! Altfel cum crezi că ne menținem în formă! Cu praz și puțină brânză!”, a spus Viviana Sposub în cadrul emisiunii „ Teo Show ”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă

Ce dieta tine Viviana Sposub
Ce dieta tine Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Ce dietă ține frumoasa prezentatoare TV

Participarea la show-ul de modă a scăpat-o de kilogramele în plus, însă Viviana Sposub  a ținut o altă dietă care a ajutat-o să își shimbe radical stilul de viață. Cu toate că întotdeauna a mâncat tot ce și-a dorit și nici nu a pus accentul pe sport, Viviana Sposub recunoaște că avea nevoie de o astfel de schimbare în viața ei.

Pe lângă orele intense în sala de fitness, iubita lui George Burcea este foarte atentă acum și la alimentație! Vedeta spune că nu este o dietă minune, ci doar o simplă regulă generală care ar trebui respectată cu strictețe de toți cei care vor să scape de kilogramele în plus.

„Mi-am luat inima în dinţi şi echipamentul de sală la spinare şi am pornit pe o cale care începe să-mi placă din ce în ce mai mult. Nu e vorba despre o dietă minune, ci de o realitate care se află fix sub nasul nostru: dacă mănânci sănătos şi faci sport, arăţi şi te simţi de milioane. Recunosc că e pentru prima dată când fac astfel de schimbări în stilul meu de viaţă. Mereu am mâncat absolut tot ce am vrut, iar de sport nici nu s-a pus vreodată problema. Aşa că eram conştientă că am neapărată nevoie de ajutor. Am apelat la un antrenor personal şi la un nutriţionist, iar primele rezultate au început să se vadă după două săptămâni”, declara bruneta în urmă cu mai mult timp.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Când este bine să faci sport dimineața sau seara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies