TRIMITE din 100: MESAJE de SFÂNTUL MIHAIL şi GAVRIIL 2021 de 8 noiembrie. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

mesaje sfintii mihail si gavril
TRIMITE din 100: MESAJE de SFÂNTUL MIHAIL şi GAVRIIL 2021 de 8 noiembrie. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

Transmite sărbătoriţilor de Sfinţii Mihail şi Gavriil cele mai frumoase gânduri prin mesaje, urări şi felicitări în data de 08.11.2021. Mesajele, SMS-urile, urările sau felicitările sunt gândurile noastre transpuse fizic și oferite de Sfinţii Mihail şi Gavriil pe data de 8 noiembrie 2021. Surprinde părinții, iubitul(a), bunicii, soacrul(a), fiica, fiul, frații, surorile, soțul(a), ÎNVĂȚĂTOAREA, șeful(a) sau colegii cu un mesaj de 08.11.2021

Ziua de Sfinţii Mihail şi Gavriil este sărbătorită în fiecare an pe data de 8 noiembrie. Conform statisticilor, 1,3 milioane de romani îşi sărbătoresc ziua onomastică. Trimite un mesaj, o urare sau o felicitare sărbătoriților ce poartă numele de: Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil.

Ca o definiţie, Sfântul Arhanghel Mihail este conducătorul cetelor îngereşti.

Acest arhanghel cu sabia de foc a fost pus de Dumnezeu să păzească intrarea în Rai. Numele Sfântului Arhanghel Mihail este invocat de bolnavi şi de cei aflaţi în suferinţă.

Mesaje de Sfinţii Mihail şi Gavriil pe data de 08.11.2021

Citeste si: CITEȘTE: Superstiții si tradiții de Sfinții Mihail si Gavriil 2021

mesaje sf mihail si gavril 2021
Felicitări pentru Mihai/Mihaela & Gabriel/Gabriela[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: CITEȘTE: Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul.

La mulţi ani Mihai/Mihaela!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie.

La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfinţii Mihail şi Gavriil

Citeste si: CITEȘTE: Ce nu trebuie să faci de Sfinții Mihail si Gavriil 2021

mesaje sf mihail si gavril multi ani
Mesaje de Sfinţii Mihail şi Gavriil pe data de 08.11.2021[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Postul Craciunului 2021: Când începe și ce semnifică

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fie că sfinţii ce te protejază  să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani, Gabriel!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Felicitări pentru Mihai/Mihaela & Gabriel/Gabriela

Citeste si: Sfânta Ecaterina 2021: Cine a fost Sfânta Muceniță Ecaterina

La multi ani gabriel
Urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Mesaje pentru Mihai/Mihaela & Gabriel/Gabriela[Sursa foto: unsplash]

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Fie că sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulţi ani, Gabriel!

Fie că Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabi!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Urări de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Mesaje pentru Mihai/Mihaela & Gabriel/Gabriela

Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfinţii Mihail şi Gavriil[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de dragoste pentru 3 luni de relaţie

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Gabriela!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Scumpă Mihaela, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

De Sfântul Mihail și Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Felicitări de Sfinţii Mihail şi Gavriil 2021

felicitari sfintii mihail si gavriil
Mesaje de Sfinţii Mihail şi Gavriil pe data de 08.11.2021[Sursa foto: Unsplash]

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Mihaela!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril Gabriel/ Gabriela!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies