Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!

Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!
Trucul prin care poți dezgheța carnea rapid. Toate gospodinele au nevoie de această informație!

Trucul perfect pentru bucătăresele care uită de fiecare dată să scoată carnea de la dezghețat.

Există momente în care gătitul durează chiar ore, asta pentru faptul că de foarte multe ori uităm să scoatem carnea de la dezghețat, iar acest lucru se poate transforma în minute bune de așteptare.

Trucul perfect pentru a dezgheța carnea în cinci minute

Citește și: Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie

Truc dezghețat carnea congelator
Truc dezghețat carnea congelator[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Multe doamne, domnișoare și chiar și domni preferă să petreacă ore bune în bucătărie atunci când vine vorba de gătit, pentru a încerca noi preparate.

Totodată, pasul cel mai important de care uită toată lumea este cel în care trebuie scoasă carnea de la dezghețat, iar acest lucru poate lua cel puțin o oră bună din timpul vostru. Există o serie de modalități practice pentru a face acest lucru mai rapid, dar tot îți va lua o perioadă considerabilă de timp, așa că iată trupul de care ai nevoie pentru a dezgheța totul în cinci minute.

De ce ai nevoie?

  • O pungă etanșă
  • Două ghivece sau oale

Luați carnea de care aveți nevoie și puneți-o într-o pungă etanșă. Luați două ghivece sau oale, iar tot ce trebuie să faceți este să așezați carne într-unul din ele cu capul în jos în chiuvetă, apoi așezați cealaltă oală care este plină cu apă fierbinte.

Avem prima oală care  este pusă cu susul în jos, cu o pungă de carne sub ea. Ceea ce va face ca pungă de carne să se dezghețe cinci în cinci minute este tocmai presiunea  pe care al doilea vas o va pune asupra pachetul dumneavoastră înghețat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu trebuie să mai petreci ore așteptând carnea să se dezghețe

Truc dezghețat carnea congelator
Truc dezghețat carnea congelator[Sursa foto: freepik]

Acesta este unul din trucurile rapide de care aveți nevoie pentru a dezgheța carnea în cinci minute. Tot ce aveți nevoie sunt două oale și o pungă care se închide ermetic. În momentul în care plasați castronul de plastic cu apă fierbinte deasupra, presiunea va face ca ceea ce aveți dumneavoastră de dezghețat să poată fi gata pentru preparare fără să așteptați ore la rând.

Acum gătitul în bucătărie poate fi mai rapid și mai plăcut și nu trebuie să vă mai chinuiți ore la rând ca mâncarea preferată să fie gata. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies