Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea! Ce a putut să facă Andreea Bălan: „Am decis să nu mai tac!”

Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea
Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea

Asistenta TV nu s-a mai putut abține și a spus tot adevăraul despre Andreea Bălan! Ce a făcut fosta lui Burcea

Viviana Sposub este la mijlocul conflictului de proporții dintre George Burcea și Andreea Bălan, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fiind acuzată în nenumărate rânduri că l-a luat pe actor de lângă soție și copii, însă adevărul abia acum a ieșit la iveală! Ce a putut să facă Andreea Bălan?

Citeste si: Andreea Tonciu este însărcinată? Cum a apărut vedeta în fața telespectatorilor și ce detaliu a dat-o de gol

Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan
Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea!

Discretă de fel, Viviana Sposub a ales în tot acest timp să nu discute prea multe lucruri despre ceea ce se întâmplă în spatele relației cu actorul George Burcea, cu toate că ar fi avut tot dreptul pentru că problemele o privesc și pe ea. Ei bine, acum nu s-a mai putut stăpâni și le-a spus oamenilor și cealaltă parte a adevărului. 

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” susține cu tărie că relația cu George Burcea a început după ce acesta s-a despărțit oficial de Andreea Bălan și mai exact în luna august anul trecut: „Despărțirea actualului meu iubit de fosta partenera a fost în februarie 2020. Ea și-a refăcut viață la scurt timp, mai exact în mai 2020, eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 august 2020 începând o relație.

Eu am cunoscut fetițele în data de 24 aprilie 2021, ele cunoscandu-l deja pe partenerul mamei și știind relația dintre ei doi", a scris frumoasa brunetă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan
Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, despre Andreea Bălan: „Orgoliul de femeie este mare!”

Viviana Sposub mărturisește că George Burcea a fost nevoit, până pe data de 10 iulie 2021, să își vadă cele două fetițe doar la domiciliul artistei, asta pentru că ea nu era de acord cu alte schimbări. Abia după toată această perioadă de timp copiii au putut veni acasă la tatăl lor pentru a-și petrece weekend-ul.

Citeste si: Anda Adam, în lacrimi după discuțiile aprinse cu Nicoleta Dragne: „Nu mă așteptam...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea
Viviana Sposub dezvăluie marele secret din spatele relației cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

„Orgoliul de femeie este mare deoarece s-a dorit că să nu se posteze imagini cu noi patru, adică cu noua prezenta feminina din viață fetițelor, dorință care a fost respectata și înțeleasă. Nu aveți de unde să știți detaliile acestea pentru că vi se prezinta o parte a povestii și e drept eu nu am vorbit niciodată până acum. Voi nu aveți de unde ști însă înainte de aniversarea celor 5 ani a fetiței cele mari, și-a dorit o petrecere la mine acasă ceea ce s-a și întâmplat.

Voi aţi primit informația că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezenta tatălui a fost total interzisa indiferent de insistenta acestuia și a copilului. Foarte mulți mă blamați că nu e treaba mea, însă tot ce am expus este viață mea”, a mai povestit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Berna de la Puterea dragostei a fost bătută pe stradă? Blondina s-a filmat plină de sânge: „Cineva te bate...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies