6 ținute pentru birou. Idei și sfaturi pentru un look ce îmbină eleganța cu profesionalismul

tinute birou
Ținute birou

Fie că mergem zilnic la birou sau doar în câteva zile pe săptămână, este foarte important modul în care ne afișăm. Află din acest articol câteva idei de ținute perfecte pentru birou.

 

Orice doamnă își dorește să arate impecabil, în special atunci când merge la serviciu. Este important să ne alegem ținuta în funcție de locul în care lucrăm, dar și de silueta pe care o avem. Alegerea corectă a hainelor poate influența nu doar modul în care ești perceput de colegi și superiori, dar și starea ta de spirit și productivitatea. La birou, hainele clasice sunt mereu o alegere sigură, fie că vorbim de pantaloni de stofă, cămăși albe, sacouri sau costume.

Piesele clasice nu doar că sunt versatile și ușor de combinat, dar și transmit un mesaj de profesionalism. Din fericire, există o mulțime de variante pe care le putem aborda. Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de ținute pe care să le porți la birou, astfel încât să îmbini eleganța cu profesionalismul.

Pantaloni de stofă și cămașă

Citește și: Ce accesorii se poartă în toamna anului 2024. Alege să fii mereu în pas cu moda

tinute birou dama
tinute birou dama[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se poartă în toamna anului 2024. Ultimele tendințe în materie de modă

Una dintre cele mai populare variante de ținute pentru birou este cea în care porți pantaloni de stofă și cămașă. În funcție de preferințe, poți combina culorile în diverse stiluri, fie că alegi ca pantalonii să fie albastri și cămașa albă sau pantalonii negri și cămașa colorată.

De asemenea, varianta în care ținuta este într-o singură culoare, va arăta excelent. Alege o pereche de stiletto sau de loafers, pentru a completa corect ținuta. Culorile neutre, precum negru, gri, bleumarin, bej și alb, sunt alegeri excelente pentru mediul de birou, deoarece sunt ușor de combinat și nu ies în evidență.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Rochie lungă

cum sa te imbraci la birou
Cum să te îmbraci la birou[Sursa foto: freepik]

Există momente când pur și simplu nu avem inspirație să asortăm hainele între ele. Pentru astfel de situații, o rochie lungă este potrivită. Tot ce trebuie să faci este să alegi una din rochiile tale din garderobă, la care să asortezi fie pantofi cu toc, sandale sau chiar balerini. Pentru un look elegant, accesorizează rochiacu bijuteriile și geanta preferată. Nu îți fie teamă să încerci și culori mai îndrăznețe, dacă locul de muncă îți permite!

 Salopetă casual

Salopetele sunt o idee excelentă pentru zilele când vrei să te simți confortabil la birou, dar și la modă, în același timp. Deși ai crede că majoritatea salopetelor sunt potrivite pentru ținute mai elegante, de seară, există o mulțime de salopete casual, care vor arăta foarte bine la birou. O salopetă va arăta foarte bine cu o pereche de pantofi s au sandale cu toc gros, însă poți apela și la balerini sau loafers, dacă nu îți dorești să porți tocuri.

Cămașa albastră, ideală pentru o zi de lucru

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Variantele clasice nu dau greș niciodată. Așadar, poți combina o cămașă albatră în o mulțime de moduri, astfel încât să nu te plictisești de ea. Spre exemplu, va arăta foarte bine cu o pereche de pantaloni sau blugi albi, dar și cu fuste simple.

Fustă plisată pentru un strop de eleganță

Fustele plisate au fost dintotdeauna o alegere excelentă și elegantă, care îți oferă o doză de mister și feminitate. O astfel de fustă este excelentă pentru o ținută de birou și arată foarte bine fie cu o cămașă sau un tricou simplu. Balerinii sau pantofii cu toc vor completa de minune această ținută!

Fustă creion și cămașă

tinute office dama
tinute office dama[Sursa foto: freepik]

O variantă sexy, chic, dar și potrivită în totalitate cu o zi la birou, este ținuta formată din fustă creion și cămașă. Cu această ținută te asiguri că ești îmbrăcată corespunzător, dar și că silueta ta este pusă în valoare. O geantă de dimensiuni medii, un ceas și o pereche de pantofi cu toc, vor completa foarte frumos această



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Descoperă-ți feminitatea. Obiceiurile doamnelor care emană eleganță

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies