Zanni s-a sărutat cu o concurentă de la Războinici la Survivor România 2021

zanni despre sarut
Zanni recunoaște că s-a sărutat cu o colegă de la Războinici

Zanni dă cărțile pe față și spune că s-a sărutat cu o colegă de la Războinici pe când se aflau la Survivor România 2021. Despre cine este vorba?

După câștigarea Survivor România 2021, Zanni nu se sfiește să se destăinuie și vine cu povești interesante din Republica Dominicană. Cea mai nouă declarație a Faimosului îl găsește pe acesta într-un sărut cu una dintre fetele din tabăra Războinicilor.

Zanni s-a sărutat cu o concurentă de la Războinici la Survivor România 2021

Zanni a lăsat deoaprte toate inhibițiile și a depănat câteva amintiri de la Survivor România 2021, mai ales cele care le implică pe fetele intrate în competiție.

Câștigătorul show-ului difuzat de Kanal D, recunoaște că i-a atins posteriorul Elenei Marin, ba chiar i-a spus acesteia că o prinde mult mai bine să fie plinuță, decât așa cum intrase prima oară în competiție.

Citeste si: Maria Chițu dezvăluie lucruri secrete despre foștii ei colegi: „Trebuie să deschideți un pic ochii”

zanni sarut
Zanni și Adelina Damian s-au sărutat la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, Zanni a mai spus că a încercat să-i facă avansuri Roxanei Ghiță, însă când acesta a observat că Războinica primea cereri și din partea altor concurenți, s-a lăsat păgubaș.

Zanni nu uită că a reușit să arunce o privire și spre sânii Roxanei Hapciuc, atunci când aceasta stătea pe plajă fără sutien. Cu toate acestea, artistul nu s-a lăsat impresionat de priveliște, dat fiind faptul că nu era pe gustul lui.

Citeste si: Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

„I-am zis Roxanei Ghiță „eu vreau, tu vrei?” A rămas să ne vedem, dar nu am facut nimic cu ea. Dar apoi am văzut că mai mulți o colindau pe Roxana Ghiță și nu am mai vrut. M-am văzut și cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a povestit Zanni.

Alți doi concurenți care s-au sărutat au fost Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, însă în cele din urmă au decis că trebuie să rămână doar prieteni.

zanni declaratii sarut
Zanni a spus cu cine s-a sărutat la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

„Ne-am pupat încă din prima săptămână! Ne-am sărutat la un moment dat pe plajă, în prima săptămână în care a ajuns. Noaptea pe plajă. Ne-am plimbat.

Eram efectiv prieteni.

Este pur și simplu un lucru fizic, de moment. Nu am avut o relație cu Andrei. Eu țin la el ca prieten și da, mi-a plăcut de el, dar este o chestie atât de inocentă, care nu e de viitor”, a spus Roxana Ghiță.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Albert Oprea continuă războiul cu Sorin Pușcașu chiar și după terminarea Survivor România 2021

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies