14 aprilie 2022 - Casa Iubirii: Iolanda și Mihai sunt protagoniștii primului sărut din casă!

casa iubirii 14 aprilie 2022
14 aprilie 2022 - Casa Iubirii: Iolanda și Mihai sunt protagoniștii primului sărut din casă!

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, există apropieri tot mai mari între concurenți, semn că lucrurile tind să înainteze.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce au declarat Mihai, dar și Iolanda, încă de la începutul emisiunii despre ce își doresc de la viitorul suflet-pereche, dar și ce s-a întâmplat între Iolanda și Mihai în Camera Roșie. Să fie oare vorba despre un sărut?

casa iubirii azi

Citeste si: 13 aprilile 2022- Casa Iubirii: Kinga a izbucnit în lacrimi. „Kinga nu plange!”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți   și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care

se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

„  E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxați, să fie ei înşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţă şi voi avea grijă că fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Regulamentul are legătură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi până la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activităţilor în care vor fi implicaţi  ”, declară Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii 

Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul altor femei

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce caută Iolanda și Mihai la sufletul lor pereche

Iolanda Buzilă își dorește foarte tare să își întâlnească alesul care o va completa și o va face să se simtă cu adevărat iubită. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, tânăra ar fi dispusă să se mute înapoi în România. În ceea ce privesc calitățile fizice,  Iolanda Buzilă   susține că nu pune accent pe acest aspect, ci mai degrabă pe caracter, pentru că acesta rămâne, iar frumusețea se va duce odată cu trecerea timpului.

Datorită faptului că tânăra se descrie ca fiind o persoană foarte directă, își dorește lângă ea un partener care să știe cum să își exprime sentimentele, deși știe că uneori poate să nu fie ușor. Se simte determinată să se lase cucerită, având anumite așteptări de la bărbatul care îi va rămâne pereche pentru tot restul vieții. Prin urmare, aceasta își dorește să vadă străduință din partea celui care va dori să o aibă lângă el.

iolanda casa iubirii

Citeste si: 13 aprilile 2022- Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"

Motivul principal pentru care  Mihai Dunca   și-a dorit să participe la acest show, în Casa iubirii este datorat de faptul că dorința de a-și întâlni marea iubire era din ce în ce mai mare. Acesta are mare încredere în acest show care este dedicat special iubirii, astfel Mihai Dunca își va deschide sufletul și inima, pentru ca viitoarea lui parteneră să își facă loc pentru totdeauna.

Deși Mihai Dunca susține că reușește întotdeauna să surprindă orice femeie din jurul său, a venit momentul ca și el să fie surprins de către o femeie. Pe lângă acest lucru, tânărul își dorește o femeie mai nebunatică, pentru a-l înnebuni și pe el mai mult decât se descrie a fi.

mihai casa iubirii

Citeste si: 12 Aprilie 2022- Casa Iubirii: Robert o atenționează pe Corina "Te văd foarte rea!"

 

Iolanda și Mihai sunt protagoniștii primului sărut din casă

Este cunoscut deja faptul că între Iolanda și Mihai există deja sentimente mai multe, în comparație cu alți concurenți care sunt în cunoaștere. Pe parcursul zilei de ieri, Iolanda a avut ocazia de a merge în Camera Roșie, pentru a chema un băiat. Pe cine credeți că a chemat, dacă nu pe Mihai?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Imediat cum acesta a intrat în Camera Roșie, Iolanda l-a și îmbrățișat, semn că i-a fost dor de Mihai. Acesta însă avea alte gânduri cu privire la persoana pe care Iolanda o va chema în Camera Roșie, dar alegerea acesteia nu putea să fie una diferită. În momentul în care aceasta și-a dat seama că Mihai și-a făcut griji față de acest aspect, i s-a părut un gest simpatic, ceea ce a făcut-o să îl pupe pe obraz.

Mihai a decis să se facă mai comod și să se apropie mai mult de Iolanda. Aceștia au început să discute, iar la întrebarea acesteia dacă a venit cu idei noi pentru activitățile pe care urmează să le deruleze, răspunsul lui Mihai a fost legat de... buze.

casa iubirii 2022

Citeste si: Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

Lucrurile începeau să meargă în direcția dorită de amândoi, și anume, către un sărut, până când Iolanda a început discuția legată de faptul că Mihai nu are mașină și nici carnet de conducere. Acesta fiind un băiat conștiincios și determinat, a afirmat că își dorește să obțină în curând, carnetul de conducere. Subiect care nu a fost discutat prea mult, pentru că Iolanda avea alte planuri, legate de... sărut.

Întrebându-l iar pe Mihai dacă și-a făcut griji cu privire la ce băiat urma să cheme în Camera Roșie, Iolanda nu a mai stat mult pe gânduri și l-a sărutat. Bineînțeles că sentimentul a fost reciproc, iar Mihai a întors gestul. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și au profitat de timpul rămas în Camera Roșie, pentru a continua să se sărute.

Primul sărut din Casa iubirii le-a dat celor doi un fior de nedescris, fiind mai liniștiți și mai îndrăgostiți ca niciodată, acum că au trecut la pasul următor. Cu siguranță urmează și alte săruturi și fiori ai dragostei între ceilalți concurenți din Casa iubirii. Pentru a fi la curent cu cele întâmplate, urmăriți în continuare cel mai nou show de dating!

concurenti casa iubirii

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată: „I-am prins în fapt”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

13 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies