Albert Oprea continuă războiul cu Sorin Pușcașu chiar și după terminarea Survivor România 2021

albert oprea despre sorin puscasu
Albert Oprea vorbește despre Sorin Pușcașu

Chiar dacă Survivor România 2021 a luat sfârșit, Albert Oprea continuă războiul început în Republica Dominicană cu Sorin Pușcașu.

Albert Oprea s-a întors în țară cu gândul la Survivor România și la locurile pe care le-a avut în fața ochilor timp de șapte luni în Republica Dominicană. Războinicul vorbește despre cearta pe care a avut-o cu Sorin Pușcașu și despre experiența trăită.

Albert Oprea continuă războiul început cu Sorin Pușcașu la Survivor România

Albert Oprea susține că s-a întors de la Survivor România 2021 total schimbat și că toate amintirile pe care le-a trăit în Republica Dominicană nu le va uita prea curând.

De asemenea, Războinicul mărturisește că această etapă din viața lui l-a schimbat total și l-a făcut un om mai matur și mai diferit în gândire decât era când a plecat spre competiție.

Citeste si: Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

sorin puscasu si albert oprea scandal survivor romania 2021
Albert Oprea și Sorin Pușcașu nu s-au împăcat nici după terminarea competiției Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Sorin Puscasu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Albert Oprea a declarat că nu s-a victimizat niciodată la Survivor România  și nu a suportat persoanele care l-au acuzat de acest lucru sau care chiar au apelat la aceste metode pentru a obține simpatia publicului.

„Eu mi-am propus să nu mă las. Am îndurat. Nu mi-a plăcut să spun. Eram acuzat de victimizare non-stop. Nu cred că m-am plâns vreodată la cameră cât de ocărit sunt.

Erau chestii care mă dureau. Am zis că le țin în mine.

 Nu-mi plăcea să mă victimizez să le zic oamenilor să mă voteze. Știam că sunt mulți oameni răi pe lumea asta. În fața răutății este bine să răspunzi cu bunătate”, a spus Albert Oprea.

Citeste si: Sonny Flame, fostul concurent de la Survivor România, și soția sa, Lena Preda, s-au despărțit?

Albert Oprea spune că Survivor România te poate aduce în două stări diferite, ori ești un om extrem de bun, ori ajungi să fii un om foarte rău.

„Survivor ori te face mai bun, ori te duce în cel mai rău stadiu. Răutatea poate să ajungă la un nivel incredibil”, a declarat Albert Oprea.

Albert Oprea mărturisește că Sorin Pușcașu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i da pe toți afară din competiție, însă acest lucru nu i-a ieșit în cele din urmă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Daniel Pavel, revedere cu iubita după șapte luni în Republica Dominicană la Survivor România 2021

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies