Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 
Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Cătălin Botezatu a caracterizat, în termeneni pozitivi, vestimentația aleasă de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019

Viorica Dăncilă s-a pregătit pentru alegerile prezidențiale 2019,  nu doar din punct de vedere al discursului, ci și….al look-ului! Astfel, candidata PSD la funcția de președinte a ales să meargă la urne îmbrăcată într-un deux pieces, la care a asortat o broșă de firmă, și o încălțăminte în ton cu ținuta. În plus, a abordat aceeași coafură impecabilă, pentru care, surse din preajma fostului premier susțin că și-ar fi chemat coafeza acasă în jurul orei 6.00

dimineața!!!

Botezatu vorbește despre ținutele lui Dănicilă! ”A m apreciat tot timpul broșele, bijuteriile fantezii pe care le folosește  

Alegerea vestimentară a Vioricăi Dăncilă nu avea să îl surprindă deloc pe Cătălin Botezatu. Celebrul designer o apreciază pe fosta șefă a guvernului din punct de vedere al fashion-ului și o consideră o persoană bine îmbrăcată de fiecare dată.

”Nu fac politică, sunt apolitic din toate punctele de vedere, dar eu întotdeauna am spus și o voi spune, vestimentar, Viorica Dăncilă stă foarte bine. Nu știu dacă are sau nu un stilist, nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează, dar dacă a apelat la un specialist, este o chestie pozitivă, fiindcă mereu, și m-am uitat intenționat, și am văzut că aparițiile domniei sale, ele sunt impecabile.

Spun asta pentru că am văzut taioare foarte frumoase, taioare foarte bine lucrate, foarte bine croite, ceea ce înseamnă că lucrurile achiziționate de ea, ori sunt făcute exact pe măsură ori sunt luate de la un magazin de calitate. Deasemenea, am apreciat tot timpul bijuteriile, broșele, bijuteriile fantezii pe care le folosește, un must al femeilor politicieni, ale femeilor tip primă doamnă”, a spus creatorul de modă pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În premieră pentru WOWbiz.ro, Cătălin Botezatu a mai vorbit și despre coafura fostului premier. ”Iată că  persoana care a sfătuit-o a făcut-o bine și asta înseamnă că Viorica Dăncilă este o femeie receptivă la așa ceva, întrucât imaginea chiar contează.

Și...aș mai vrea să spun ceva. Am apreciat că se numără printre puținele femei din politică, după doamna Udrea și doamna Turcanu, care, întotdeauna. în aparițiile televizate sau, mă rog, acolo unde sunt văzute de electorat, au un look perfect din punct de vedere al părului! Ea este mereu pusă la punct. Se vede că merge tot timpul la coafor, este mereu aranjată, ceea ce este extrem de bine, căci, din păcate, am văzut foarte multe politiciene care sunt certate cu hairstylist-ul, care umblă cu vârfurile părului nearanjate...În
fine, nu dau nume”,
a spus designerul.

Citeste si: Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza

Citeste si: Iulia Albu, comentariu genial despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei! "Imaginea de tort supradimensionat a premierului". EXCLUSIV!

Citeste si: Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viorica Dăncilă, îmbrăcată bine la alegerile prezidențiale 2019? ” Taiorul pe care l-a abordat este unul  frumos”  

Dacă în general este pusă la punct vestimentar, duminică, Viorica Dăncilă a fost îmbrăcată bine la alegerile prezidențiale 2019 sau nu? Bote a dat și verdictul. ” Taiorul pe care l-a abordat este unul  frumos, bineînțeles accesorizat  cu o broșă, iar la cea de a doua ținută în care așteaptă electoratul este extraordinar de bine pusă la punct, de la deux-pieces până la jacketa albă, de firmă, care completează perfect outfitt-ul”, a conchis Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro! Vezi cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă în ultima zi de campanie și cât costa geaca doar pe kfetele.ro

Cum a arătat Viorica Dăncilă în ultima zi de campanie electorală

Viorica Dăncilă ține la etichetă, așa că a îmbărcat, în ultimele zile de campanie, într-o geacă ce costă cam cât un salariu minim pe economie. Este vorba despre o geacă Burberry, un brand cunoscut PSD-iștilor de pe vremea arestării lui Adrian Năstase, când fostul lider al partidului s-a împușcat în gât și a fost scos cu un fular al aceleiași firme în jurul gâtului.

Foto Inquam/Octav Ganea



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies