Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone

Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone
Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone

Click! a precizat ce cadou fantastic a primit Anastasia Soare de la Sharon Stone. Aceasta a reușit să o lase fără cuvinte pe cea mai bogată româncă. Momentul special a avut loc cu ocazia zilei de naștere a celei poreclite „regina sprâncenelor”.

Anastasia Soare  a împlinit 66 de ani, deși este ușor observabil faptul că vedeta nu arată de această vârstă. Cea mai înstărită româncă este arhicunoscută în întreaga lume, și este prietenă bună cu staruri de prima rang de la Hollywood. Așadar, cu ocazia zilei sale de naștere, milionara a organizat o petrecere fastuoasă. Fondator și CEO al companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, Anastasia Soare și-a făcut ziua de naștere cu invitați celebri de peste ocean, printre care și celebra Sharon Stone, chiar actrița care făcea furori în „Basic Instinct”.

Mai mult decât atât, vedeta i-a oferit Anastasiei Soare un cadou deosebit. Bogătașa din România s-a trezit cu un tablou imens, pictat chiar de Sharon Stone.

Citește și: Cum să îți aranjezi sprâncenele pentru un look perfect

Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Sprancene powder – tehnica prin care poti obtine sprancene perfecte

Anastasia Soare, cadou extravagant de la Sharon Stone

Fotografiile cu tabloul au fost postate de fiica milionarei, Claudia Soare. Aceasta a simțit să transmită și un mesaj pe rețelele de socializare. 

„Una dintre cele mai importante calități este prietenia. Și se poate vedea acest lucru după cât de fericiți au fost invitații. Ne-am simțit grozav”, a scris Claudia pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Tehnici de aplicare a tușului pentru ochi

Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone[Sursa foto: Instagram]

Citește și: 3 greșeli pe care să nu le faci atunci când te machiezi

Cu toate astea, tabloul lui Sharon Stone nu este întâmplător. Vedeta a hotărât să ofere un cadou foarte personal, în condițiile în care actrița și-a descoperit pasiunea de a picta în timpul pandemiei.

Anastasia Soare este prima femeie din topul Forbes 2022

Anastasia Soare a câștigat locul de prima femeie care apare în clasamentul celor mai bogați români. Cunoscută drept mogulul sprâncenelor, afacerista este pe locul 8 în topul făcut de publicația de specialitate Forbes, cu o avere de 3,4 miliarde de lei. În anul 2022, Anastasia Soare se clasează pe locul 38 în clasamentul celor mai bogate antreprenoare din America realizat de Forbes SUA, cu o avere estimată la 660 de milioane de dolari, în creștere cu 22% de la 540 mil.

dolari, în 2021.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citește și: Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei. Sfaturi pentru mame și fiice: ”Mascara nu trebuie să însemne neapărat gene false și extensii.

Ce cadou excepțional a primit cea mai bogată femeie din România, de la Sharon Stone[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum machiezi corect sprâncenele. ,,Mișcarea trebuie să fie întotdeauna de desenere”

Provenită într-o familie de aromâni din Constanța care a fugit din țară în 1989, Anastasia Soare a interacționat de-a lungul vremii cu celebrități precum Michelle Obama, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, și Kim Kardashian. Povestea acesteia este de-a dreptul fascinantă. Milionara a plecat în America cu ajutorul partenerului ei de viață care era marinar.

Acesta s-a angajat ca taximetrist, iar Anastasia a început să lucreze la un salon de cosmetică. Mai apoi, și-a deschis propriul salon, iar după a lansat o linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills. Vânzările au explodat după ce fata ei, Claudia Soare, cunoscută drept Norvina, președinta companiei, a început să promoveze produsele pe pagina de Instagram.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Tehnici de aplicare a tușului pentru ochi

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies