Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei. Sfaturi pentru mame și fiice: ”Mascara nu trebuie să însemne neapărat gene false și extensii.”

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei. Sfaturi pentru mame și fiice: ”Mascara nu trebuie să însemne neapărat gene false și extensii.”
Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei

Majoritatea adolescentelor de 13-15 ani adoră să se machieze încă de la o vârstă fragedă. În cadrul emisiunii “Teo Show”, prezentată de Teo Trandafir, își face prezența Alex Abagiu care oferă sfaturi mămicilor și fiicelor, despre cum să arate un machiaj decent.

Fetele tinere descoperă de la o vârstă destul de mică de machiaj, jucându-se cu lucrurile care se află în geanta de toaletă a mamei. Însă, mămicile și fiicele trebuie să fie conștiente de ce machiaje sunt recomandate să folosească, pentru a avea un ten curat și fără probleme pe viitor. Alex Abagiu, make up artist, și-a expus părerea despre fetele care decid să se machieze de la o vârstă fragedă.

“Răspunsul corect, în zilele noastre, este da. Important este să nu spuneți nu adolescentelor atunci când ele cer machiaj, din contră, cred că este important să îmbrățișați cumva direcția asta să le arătați că sunteți deschiși.” a spus el.

Citeste si: Cum mărești buzele din machiaj. ”Obligatoriu creioane mate, și foarte bine ascuțite.”

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum machiezi corect sprâncenele. ,,Mișcarea trebuie să fie întotdeauna de desenere”

Ce produs de machiaj este recomandat tinerelor

Cum fiecare adolescent se confruntă mai devreme sau mai târziu cu pubertatea, care apare în diferite zone și forme, nu este un lucru rău ca fiicele să folosească din când în când un anticearcăn pentru a-și ascunde micile imperfecțiuni.

De multe ori, mediul în care adolescentele se află le împing să folosească diverse produse de make up, pentru a se simți mai bine în pielea lor.

“Orice adolescent se întâlnește cu pubertatea la această vârstă, care vine cu aceste micro-erupții pe suprafața tenului, și aplicarea unui anticearcăn nu mi se pare o greșeală absolută, având în vedere că are toată presiunea asta de mediu unde trăiesc până la urmă.

Este o școală, este o competiție unde fetele se uită unele la celelalte. Nu poți să te prezinți acolo, scuzați-mi vorba, cu coșul zâmbind la tine.”, a spus Alex Abagiu, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citeste si: Cum să folosești tușul de ochi ca un expert. ,,Mă asigur că desenul meu este unul coerent”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."

Cu ce se poate înlocui fondul de ten

Pe lângă anticearcănul care este inofensiv atunci când se dorește acoperirea unui coș la nevoie, adolescentele observă în jurul lor tot mai multe persoane care folosesc fond de ten.

O variantă mai puțin dăunătoare, care oferă și un aspect mai aerisit al tenului este BB cream-ul. 

“În loc de fond de ten cu putere foarte mare de acoperire, hai să încercăm să folosim un BB cream. BB cream-ul este un produs pe care orice adolescent trebuie să-l încerce atunci când are nevoie de îngrijire facială, este o cremă cu foarte puțin pigment pe care pe lângă faptul că ne lasă pielea să respire, dă acel aer proaspăt.”

a specificat make up artistul.

Totodată, fetelor le place foarte mult să se machieze cu tuș de ochi și mascara, pentru că scot în evidență ochii, dar în același timp le place să fie naturale și discrete. Așadar, mascara nu înseamnă doar gene false și extensii, așa cum este tot mai văzut în rândul tinerilor. Frumusețea naturală mereu va impresiona mai mult, și va pune în valoare trăsăturile frumoase naturale.

Citeste si: Ce se va întâmpla dacă te vei spăla cu lămâie și zahăr pe față. Foarte multe femei folosesc acest truc

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Tehnici de machiaj pentru începători

“Hai să învățăm să facem corect, moderat, și adaptat vârstei ei. Linia de tuș poate fi începută cu un creion mat, cu care începi ușor să-ți conturezi rădăcină genelor. După aceea, mascara nu trebuie să însemne neapărat gene false și extensii. Trebuie să încercăm să ne bucurăm de frumusețea noastră naturală, să punem în valoare tot ce avem mai frumos, și mai întâi de toate să avem o rutină foarte bună pusă la punct de îngrijire, de curățare, de demachiere.” a punctat Alex.

În încheiere, Alex Abagiu a oferit un sfat pentru fiicele mămicilor care doresc să se machieze. Datorită faptului că această vârstă vine la pachet cu dereglări hormonale, pubertate, exces de sebum, tinerii trebuie să acorde mai multă importanță unei rutine de îngrijire, și totodată, să aibă în vedere spălarea mâinilor înainte de a le pune pe față.

Citeste si: Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Pașii pentru un machiaj de zi cu zi. Mira: "Întotdeauna o să fiu de părere că simplu va câștiga și va triumfa."

“Trebuie să avem o rutină foarte bine pusă la punct. Trebuie să avem grijă de pielea noastră, pentru că din păcate este și un moment foarte fragil. Vorbim despre pubertate, despre fost hormoni, vorbim despre exces de sebum pe suprafața tenului. Tinerii din ziua zilele noastre nu sunt la fel de atenți când vine vorba de curățarea mâinilor, ei instant își pun mâna pe față. Riscurile să-ți apară o inflamație, să-ți apară coșuri, sunt destul de mari. O igienă corectă cu o rutină bine întemeiată și urmărită eventual de părinți, e un lucru bun pentru că scad cazurile de prezență la dermatolog. “, a încheiat el.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum mărești buzele din machiaj. Secretele unui machiaj impecabil pentru buze mai pline și senzuale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies