Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu. „Durerea este principalul simptom”

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu. „Durerea este principalul simptom”
Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu. „Durerea este principalul simptom”

Multora dintre noi ni s-a întâmplat să avem probleme dentarem chiar înainte, sau în timpul unui concediu pe care l-am planificat, în urmă cu multă vreme. Dacă ți s-a întâmplat acest lucru, chiar dacă sperai că vei avea parte de o perioadă de relaxare totală, ei bine, iată ce trebuie să faci!

Igiena dentară este foarte importantă, iar unele persoane o neglijează în anumite momente, ceea ce nu este deloc benefic pentru ei. Dacă ți s-a întâmplat să te doară o măsea sau chiar dinții, în momente nepotrivite, trebuie să știi ce ai de făcut pentru următoarele dăți în care îți dorești o perioadă de relaxare!

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu
Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum alegi medicul stomatolog bun pentru tine. „Să nu renunțe așa ușor la dinții lor”

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru dinții și gingiile dumneavoastră este să aveți o igienă orală corectă. Dinții sănătoși arată bine, iar alimentația și vorbirea vor fi fără probleme. Dacă vă doriți o stare de bine a organismului, aceasta este foarte importantă.

Dacă vă îngrijiți dinții preventiv în fiecare zi și vă periați corect veți preveni apariția problemelor, care vă vor scuti de foarte multe dureri și suferință.

Citeste si: TOT ce trebuie să știi despre aparatul dentar

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu
Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu[Sursa foto: PixaBay]

Ce a spus Denisa Zaharia

Denisa Zaharia, medic stomatolog a menționat, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că durerea este principalul simptom de care trebuie să ne ferim în vacanță pentru a ne asigura că nu vom avea parte de ea, trebuie să realizăm un control la timpul lui.

Dacă există carii netratate, ele pot duce la dureri foarte mari, iar ulterior, să apară diferite complicații.

,,Durerea este principalul simptom de care trebuie sa ne ferim in vacanta si pentru a ne asigura ca nu vom avea parte de ea trebuie sa realizam un control la timpul lui. Adică, sa nu avem o carie netratata la timp, care poate duce la complicații, sa afecteze nervul, astfel încât sa poată provoca o durere intensa, acuta, care ne strica toată vacanta, pentru ca nu cedează anti inflamatoriile obișnuite si ca urmare ne strica vacanta ”,

a spus Denisa Zaharia.

Ea a mai menționat că o altă cauză pot fi inflamațiile, dacă în vacanță nu se păstrează ritualul de igienă, gingiile se vor inflama puternic, iar atunci, pe lângă sângerare, va apărea și o durere foarte mare, cu care nimeni nu își dorește să se confrunte.

,,O alta cauza pot fi inflamațiile gingivale, daca in vacanta uitam sa ne păstrăm ritualul de igiena, cu siguranță ni se vor inflama gingiile mai puternic si atunci, pe lângă acea sângerare apare si durerea.

Un alt motiv ar putea fi traumatismele la copii, adică atunci când se joaca in jurul piscinei, daca nu sunt atenți si cad, si părintii nu sunt atenți la rândul lor, pot apărea diverse probleme, ca urmare a traumatismului, adică sa ne afecteze dinții frontali”, a mai spus stomatologul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Stomatologul a mai spus faptul că igiena este foarte importantă și odată ce ne-am obișnuit să utilizăm ața dentar și dușul bucal, trebuie să le luam cu noi peste tot, deoarece sunt foarte folositoare pentru a ne ajuta să menținem o igienă optimă.

,,Igiena este foarte importanta si odată ce ne-am obișnuit sa utilizam si ata dentara si dusul bucal, într-adevăr, le iei cu tine peste tot, pentru ca ai văzut ca îți sunt de folos si te ajuta in menținerea unei igiene optime ”,

a mai spus ea. 

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu
Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rutina de dimineață pentru o zi productivă și plină de zâmbete



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Alternative naturale pentru șampon. De ce sa le folosesti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies