Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Am fost cadru militar”

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Al doilea sezon din emisiunea Casa Iubirii este acum pe micile ecrane, iar cei de acasă sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe noii concurenți.

Andreea Mantea invită toți telespectatorii să urmărească noile idile ale celor 14 concurenți tocmai intrați în concurs, iar unul dintre aceștia este Andrei Sandu.

Citește și: Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Cred în dragoste la prima vedere”

Cine e Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Andrei Sandu este unul dintre cei șapte băieți care vor participa în noul sezon al emisiunii Casa Iubirii. Acesta este din Iași și a venit în Capitală să se angajeze în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Pe lângă aceste aspecte, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a intra în acest concurs televizat.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, își dorește foarte mult să își găsească jumătatea. În momentul în care s-a prezentat a spus despre el că de-a lungul vieții a avut relații cu femei măritate, iar o singură dată, cu o fată care era liberă, iar pe aceea a iubit-o cel mai mult.

,,Am fost cadru militar, până de curând, când m-am hotărât să ies din armată și să intru în Casa Iubirii.

După cum vedeți sunt foarte hotărât să îmi găsesc perechea și chiar îmi doresc o relație serioasă și de viitor. Eu și viitoarea mea iubită nu o să murim de foame, eu și fratele meu geamăn vom deschide un fast-food. Cea de care aleg eu să mă îndrăgostesc aș vrea să fie înaltă, frumoasă, să mă atragă, iubitoare, sinceră. Fizic aș vrea să aibă sâni voluminoși și să nu fie roșcată.
Nu m-am potrivit niciodată cu o roșcată, am încercat doar cu două și nu mi-a ieșit. În mare parte am avut relații doar cu femei măritate, îmi plac femeile mai mature, care știu ce vor de la viață. Nu mi-a fost frică că o să pună mâna pe mine vreun soț, deoarece am șiut când să mă duc și când să ies O singura dată am pățit să mă ascund într-un dulap, iar toate relațiile mele au fost lungi, scurte nu.
În total am avut 4-5 cu femeile măritate. Am avut o relație și cu o femeie singură, era mai mare decât mine cu doi ani pe care am iubit-o cel mai mult și s-a întâmplat să ne despărțim, am cerut-o și în căsătorie”,
a declarat concurentul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andrei a spus că este genul de bărbat care în momentul în care iese dintr-o relație nu se mai întoarce și își vede în continuare de viață.

Pe lângă acestea, el are și un frate geamăn, despre care a spus că s-a bucurat foarte tare, când a auzit că va participa la emisiune, iar motivul pentru care nu au venit amândoi, este că fratele lui are o parteneră.

 „Am continuat și cu timpul ne-am dat seama că nu mai suntem unul pentru celălalt și ne-am văzut fiecare de drumul lui. Sunt genul de bărbat care, unde las, las frumos și îmi văd de drumul meu.

Nu îmi place să reîncălzesc ciorba. Am un frate geamăn și s-a bucurat când a auzit că vin aici, dar el are iubită, dacă nu avea era și el aici cu mine. Mama mea este decedată, iar tatăl este plecat și ne vedem foarte rar. Îmi este puțin dor de el, deoarece nu l-am mai văzut de foarte mult. Aș vrea ca partenera mea să îmi dea ordine, dar în același timp să și primească”, a mai mărturisit Andrei.

Andrei Sandu a vorbit și despre visurile lui și a menționat faptul că are o idee de afaceri, în industria alimentară. El își dorește să se lanseze în afaceri, alături de fratele său geamăn.

Citește și: ”S-a întâmplat...” Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când se difuzează sezonul 2 din Casa Iubirii

Emisiunea care este acum pe ecranele tuturor a lansat al doilea sezon. Andreea Mantea este în continuare prezentatoarea concursului și are o simpatie foarte mare pentru noii concurenți.

Postul de emisiune Kanal D va difuza zilnic, de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, de la 10:00 și de la 19:00.

Astfel, îi puteți urmări pe Alexandru Lucan, Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Patrick Deac, Marian Radu Nițu și Ionuț Alexandru Stoica în fiecare zi a săptămânii. Le puteți urmări îndeaproape poveștile, dar și dezamăgirile, în dragoste.

Citește și: „Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies