Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează. „Este una dintre investițiile cele mai bune din garderobă”

Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează
Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează

Tututor ne place să combinăm mai multe articole vestimentare, deoarece unele rezultate vor fi de-a dreptul spectaculoase. O investiție foarte bună din garderoba voastră, care nu ar trebui să lipsească, este geaca de piele, care pe lângă faptul că nu se va deteriora și te va ține ani de zile, se potrivește în numeroase combinații.

Adina Buzatu, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști români, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre unul dintre cele mai utilizate articole vestimentare, și anume geaca de piele. Iată câte combinații se pot crea cu ajutorul acestui articol!

Citeste si: Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat. Ce trebuie făcut înainte de băgarea articolelor vestimentare în mașină

Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează
Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum alegem un pulover. ”Este important să investim în pulovere calitative.”

Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează

Geaca de piele este unul dintre obiectele vestimentare care nu se demodează și te poate ține ani de zile. Adina Buzatu, stilist, a vorbit despre faptul că acest articol vestimentar este printre cele mai bune investiții din garderoba ei, iar cea pe care o poartă ea nu are nici mai mult, nici mai puțin de 14 ani.

Geaca de piele își va crea o personalitate, cu cât va fi purtată mai mult timp și poate fi combinată atât cu un trening, cât și cu o pereche de blugi, iar dacă optezi pentru o rochie, articolul vestimentar va veni perfect în completarea acesteia.

,,Geaca de piele se asortează în multe situații. Este una dintre investițiile cele mai bune din garderobă, pentru că te ține ani de zile.

Geaca de piele pe care o port eu, are 14 ani și o să o mai port încă 20. Cu cât o port va arăta din ce în ce mai bine. O poți purta cu un trening pe tine, o poți purta cu blugi, cu tricou sau într-un context elegant, adică o geacă de piele din aceea clasică și cu papion și veți vedea niște chestii”, a spus stilistul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gecile de motor au o textură diferită, față de cele pe care le putem purta în viața de zi cu zi, deoarece sunt destul de dure și au anumite protecții speciale. Aceste articolele vestimentare sunt mai dure și nu pot fi purtate la o ieșire simplă, spre deosebire de cele normale.

„Jachete de piele, clasica, simpla, aceea de motor, ea este dintr-o piele moale, are aspectul de motor, dar e o piele moale, pentru că, sa o porți de zi cu zi nu poți sa o porți pe aceea chiar rigida pe care o folosești la motor. Sunt foarte multe tipuri de piele, cele pentru motor sunt cu protecții speciale, sunt foarte grele si dure si nu poți sa le porți in contextul acesta”, a

spus stilistul.

Citeste si: Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil

Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează
Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Cum putem purta geaca de piele

Geaca de piele se poate purta cu o pereche de pantaloni deschiși la culoare, de preferat raiat, care se poate purta toamna sau iarna.

Stilistul este de părere, că oamenii au o anumită frică, în ceea ce privește articolele vestimentare mai deschise la culoare și le este teamă să nu le murdărească, iar din acest motiv nu optează pentru ele.

„Putem purta geaca cu pantaloni deschiși la culoare, raiat, care se poarta toamna/iarna. Noua ne este frică, avem această teamă de a ne murdări, asta e viața, te murdărești se mai și spală. Deci, un raiat deschis la culoare, o vestă, o cămașă si o cravată, arată super rafinat, tineresc, dar și elegant în același timp, te poți duce la birou așa, te poți duce la o întâlnire, ieși cu o tipa draguță, te îmbraci frumos, în picioarele ghete comode si foarte elegante, iar geaca de piele coniac. Cea mai ușor de purtat este cea neagra pe care o ai în garderoba, a doua este aceasta coniac”, a mai spus Adina Buzatu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci când vine vorba de țintele de pe geacă, ele se potrivesc la fel de bine atât la băieți, cât și la fete. Dacă vă doriți să purtați acest tip de geacă nu va merge purtată chiar în toate contextele.

Schimbarea este una foarte mare, după ce se pune o maletă, în loc de o cămașă și un papion. Un sfat de la stilist este că nu trebuie să avem foarte multe ținute în garderobă, iar mai bine puține și bune calitativ.

„Țintele de pe geaca de piele merg si la băieți si la fete, deja când ai o geacă de acest tip, nu mai merge purtata chiar in toate contextele, spre exemplu aceasta cu cravata nu merge, dar cu papion si cămașa neagra, pantofi eleganți, da. Aceeași geacă, dar am pus maletă in loc de cămașă și cravată, este alta ținută, cu totul. Important este sa aveți puține piese in garderoba si foarte bune calitativ”, a mai spus stilistul.

Citeste si: Vrei să capeți un aer mai elegant în sezonul rece?

Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează
Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Semnificația culorii verde. Ce mesaj transmite și cum să o porți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies