Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat. Ce trebuie făcut înainte de băgarea articolelor vestimentare în mașină

Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat. Ce trebuie făcut înainte de băgarea articolelor vestimentare în mașină
Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat

Indiferent dacă te afli la început în acomodarea cu sarcinile casnice, sau ai deja experiență, uneori această acțiune poate deveni copleșitoare.

În momentul în care vine vorba despre spălarea articolelor vestimentare, avem o mulțime de opțiuni dintre care trebuie să alegem. Sarcinile gospodărești au devenit mult mai ușoare, față de vremurile trecute. În prezent, totul poate fi automatizat. Însă, de multe ori, chiar și această multifuncționalitate poate deveni copleșitoare la un moment dat.

Citeste si: La ce trebuie să fii atent când cumperi de Black Friday în 2022

Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum alegem un pulover. ”Este important să investim în pulovere calitative.”

Cum se face sortarea hainelor înainte de băgatul la mașină

Mașina de spălat poate avea peste zece programe de spălare, cu diverse cicluri de spălare, și numeroase numere de învârtiri. Dacă nu sunteți siguri despre cum trebuie procedat pentru a spăla în mod corespunzător hainele negre, fără a fi ulterior deteriorate, ați ajuns la articolul potrivit.

Înainte de a discuta despre articolele vestimentare negre, trebuie știut cum se sortează corect hainele. Nu toate articolele vestimentare pot fi puse la mașina de spălat împreună. Hainele trebuie mereu sortate după culori și material, textură, pentru a nu se deteriora. Pentru început, se adună toate hainele colorate la un loc. Hainele albe și cele de culori foarte deschise, de asemenea. La fel se procedează și cu hainele foarte închise la culoare și negre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: 3 trucuri pentru haine șifonate. Nu o să mai ai nevoie de fierul de călcat

Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 4 trucuri pentru încălțămintea de piele care miroase urât

Îmbrăcămintea sport se spală neapărat separat de restul hainelor.

Țesăturile delicate nu trebuie nici ele, de asemenea, amestecate cu alte tipuri de haine. Șosetele și lenjeria de corp se recomandă a fi depozitate într-o pungă de plasă, care mai apoi se bagă în mașină la un program de spălare corespunzător.

Trucul pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat

Alegerea programului bun de spălare este un pas extrem de important și de ușor.

Este indicat să se verifice mereu eticheta hainelor înainte de a fi băgate în mașină. În mod obișnuit, articolele vestimentare ușor murdare și țesăturile foarte delicate, precum lâna, bumbacul sau mătasea, se spală la programe scurte și neapărat cu apă rece. Ciclurile de spălare lungi și fierbinți sunt cele mai potrivite pentru rufele extrem de murdare, sau care nu sunt spălate de obicei, precum husele de canapea sau lenjeria de pat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Vrei să-ți faci mobilă la comandă pentru bucătărie? Iată cum te poți juca cu ea pentru a fi cât mai funcțională

Trucul spectaculos pentru spălarea hainelor negre la mașina de spălat[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme. ,,Nu sunt prietenele lor”

Este important, în cazul tuturor articolelor vestimentare, asigurarea că sunt complet uscate înainte de a le băga în mașină. Dacă nu sunt uscate, vor prinde un miros destul de neplăcut, care vor afecta și turele următoare de rufe ce vor fi spălate. În cazul hainelor negre este esențială folosirea unui mic truc, pentru a evita decolorarea acestora. Înainte de a se băga în mașina de spălat, ele trebuie întoarse obligatoriu pe dos. Culoarea se va păstra foarte bine în acest fel. Există și șervețele special concepute pentru a preveni decolorarea rufelor, dacă se dorește siguranța 100% că vor mai putea fi purtate aceleași haine închise la culoare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ingredientul secret de 2 lei care păstrează zeama de la varza murată delicioasă și limpede. Poate rezista cu succes până la primăvară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies