Cum îți poți da seama că partenerul de viață nu este romantic. Metode prin care puteți reaprinde flacăra iubirii

sfaturi casnicie
sfaturi casnicie

Află din acest articol cum îți poți da seama dacă partenerul tău de viață nu este romantic, dar și ce trebuie să faci în acest sens.

Este distant

Citește și: Încredere și angajament: de ce are nevoie fiecare relație fericită?

romantism
romantism[Sursa foto: freepik]

Citește și: Reflexii în iubire: impactul profund al romantismului asupra dinamicii relațiilor personale

Unul dintre semnele majore ale unui partener neromantic este lipsa de afecțiune. Dacă soțul tău te atinge rar, te îmbrățișează sau te sărută doar în cazuri speciale, ar putea fi un indiciu că și-a pierdut interesul pentru dragoste.

Este recomandat să ai o discuție cu el în acest sens, dar și să îi oferi la rândul tău afecțiune, deoarece s-ar putea să nu simtă să facă acest lucru, dacă nu îl primește.

Nu îți face surprize

Toate femeile asociază romantismul cu tot felul de surprize drăguțe, fie că vorbim de flori, bomboane, bijuterii sau cine romantice. Un bărbat cu adevărat romantic va ști întotdeauna ce să facă pentru a te surprinde, chiar și cu surprize care nu necesită un efort financiar prea mare.

Poți încerca să îi oferi tu o surpriză și va vedea cât de bine se simte. În acest fel, este posibil să îți întoarcă această faptă, pentru a te vedea fericită.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Nu îi plac ieșirile romantice

Ieșirile romantice sunt o modalitate de a evada din rutina zilnică și de a vă bucura de compania celuilalt.

Indiferent de locație, orice relație are nevoie de astfel de momente prețioase. Este evident că dacă partenerul tău de viață nu este foarte fericit să iasă în oraș doar alături de tine, nu este romantic. Mai mult decât atât, acest comportament trebuie să îți dea de gândit cu privire la relația voastră.

Nu comunicați atât de mult

relatie
relatie[Sursa foto: freepik]

În mod evident, există persoane care nu sunt atât de extrovertite și nu sunt de condamnat.

Cu toate acestea, comunicarea este cel mai important aspect într-o relație. Așadar, dacă iubitul tău adesea nu comunică și evită discuțiile cu tine, este un semn nu doar că nu este romantic, ci și că este o problemă în relația voastră. Este important ca doi parteneri să aibă discuții despre fiecare, despre viitor, dar și despre visurile pe care le au împreună cei doi.

 

Nu te complimentează

O persoană care nu este romantică nu știe să își complimenteze partenerul. Orice femeie își dorește să fie apreciată de către iubitul ei, iar acesta este un aspect esențial. De asemenea, trebuie să îți pui un semn de întrebare dacă partenerul tău de viață te complimenta înainte, iar acum nu o mai face.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Relația voastră nu e o prioritate pentru el

sfaturi relatie cuplu
sfaturi relatie cuplu[Sursa foto: freepik]

Evident că fiecare dintre noi avem o viață personală. Cu toate acestea, indiferent de circumstanțe, este foarte important ca partenerul tău de viață să fie interesat de relația voastră. În momentul în care evită să petreacă timp cu tine, în detrimentul altor activități sau persoane, este evident că nu ești o prioritate pentru el.

În acest caz, o persoană dezinteresată de relație, nu are cum să fie romantică.

Nu îți face cadourile potrivite

În momentul în care ești împreună cu o persoană, se presupune că îi cunoști gusturile și îți dorești să o surprinzi. Toate ne dorim ca bărbatul de lângă noi să ne ofere cadouri minunate, pe care le apreciem cu adevărat. Este neplăcut atunci când primești un cadou care nu îți place sau care nu te reprezintă. Dacă partenerul de viață îți face doar cadouri nepotrivite sau de care nu te bucuri la maxim, este evident faptul că nu este romantic. Există unele persoane care pur și simplu nu se pricep la cadouri. Dacă și el se află în această categorie, ar fi bine să îi dai de înțeles care sunt nevoile și interesele tale în materie de cadouri. Dacă și după această discuție, el continuă să nu îți ofere cadouri frumoase, care să te bucure, este clar că este dezinteresat și că trebuie să analizezi mai bine relația dintre voi doi.



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Căsnicia în pragul sfârșitului: Explorarea celor 5 etape ale declinului și posibilitatea de a repara relația

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies