“Este gravidă!” Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește

“Este gravidă!” Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește
“Este gravidă!” Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește

Fetița Oanei Roman, Isabela, este extrem de fericită în această perioadă. Familia Oanei Roman se pregătește pentru sosirea unui nou membru în familie!

Oana Roman, se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta se bucură de o relație frumoasă, alături de partenerul său de viață, Marius Elisei, cu care are o relație longevivă, la începutul anului următor împlinind 10 ani de relație. Din rodul iubirii celor doi a rezultat o fiică, Isabela, care în data de 21 februarie 2023 va împlini frumoasa vârstă de 9 ani.

Citește și: Oana Roman a mărturisit că i se mărește familia. Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc

Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A venit una din spate țipând nervoasă.” Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală

Familia Oanei Roman  se mărește

În cadrul unei emisiuni TV, la care a fost invitată Oana Roman și fetița sa, Isabela, vedeta a făcut dezvăluiri despre faptul că anul acesta va petrece noaptea dintre ani acasă, împreună cu familia.

Totodată, aceasta i-a permis fiicei sale să spună motivul neașteptat al acestei alegeri. Luna, unul dintre cei doi patrupezi ai familiei sale, din rasa Cane Corso, urmează să fete zilele care urmează, iar șansele sunt mari ca aceasta să-și aducă pe lume puii chiar în noaptea de Anul Nou, motiv pentru care Oana Roman, fiica ei și Marius Elisei vor petrece Revelionul acasă, alături de ea.

„Dacă îți zic ce facem de Anul Nou...

este plăcerea Isei să spună.”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Luna, cățeaua noastră, este gravidă și noi o să avem cel mai tare Revelion pentru că o să stăm cu ea să fete.”, a spus fiica Oanei Roman, Isabela.

Citește și: „La nimeni nu e totul roz.” Ce mesaj a transmis Oana Roman, după 10 ani de relație cu Marius Elisei

Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E provocarea de sfârșit de an.” Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare

Isabela, fiica Oanei Roman a precizat că vor petrece un Revelion de vis în compania prietenului blănos care urmează să fete.

Familia vedetei este nerăbdătoare să facă cunoștință cu puiuții, însă au menționat că îi vor oferi prietenilor și rudelor. Cu toate astea, Marius Elisei și fiica lui își doresc nespus să păstreze unul, însă lucrurile nu sunt încă stabilite.

„Nu știm exact în ce zi, dar se va întâmpla zilele astea. N ici măcar nu am vrut să mă duc să văd câți sunt, sincer. Se poate face o ecografie să vezi aproximativ cam câți sunt, dar îmi este și frică să aflu.

O să-i dăm la prieteni, la cunoștințe. Isa și Marius își mai doresc să păstreze un pui. Un pui va merge la tatăl lor, altul, probabil, va merge la prietenul nostru care ne-a ajutat cu dresajul, acum nu știu câți vor fi, dar găsim noi cui să-i dăm.”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Oana Roman, destăinuiri despre anul 2022

Anul 2022 a fost o experiență pentru Oana Roman, însă nu vrea sub nicio formă să se repete. Vedeta a fost nevoită să treacă prin momente grele de-a lungul acestui an, având probleme personale, dar și situația sensibilă cu mama sa din cauza stării de sănătate. Ea a trecut prin multă suferință și nopți nedormite, motiv pentru care speră ca în anul 2023 să fie mai liniștită și relaxată.

„A fost un an foarte greu din punct de vedere emoțional. Greu tare. Mai greu decât cei doi de pandemie. Nu-mi doresc decât un an cu liniște mentală și emoțională. E singurul cadou la care visez.”, a spus Oana Roman într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții.” Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei

Fiica Oanei Roman, în culmea fericirii după ce a aflat că familia ei se mărește[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu mă pot opri de atâta emoție.” Oana Roman, copleșită de emoții după ce a citit compunerea scrisă de Isabela despre bunica ei, Mioara Roman



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„A venit una din spate țipând nervoasă.” Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies