,,Nu mai avea sens.” Șerban Copoț trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat artistului

,,Nu mai avea sens.” Șerban Copoț trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat artistului
,,Nu mai avea sens.” Șerban Copoț trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat artistului

Șerban Copoț este un prezentator la care toți fanii lui se uită cu drag. Chiar dacă pe micile ecrane este cu zâmbetul pe buze, în viața lui de zi cu zi trece prin momente foarte grele, iar astăzi, a decis să împartă cu fanii lui cea mai mare durere pe care o are.

Șerban Copoț a decis să împărtășească cu cei care îl umăresc cea mai mare durere pe care o are. Prezentatorul a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Șerban Copoț, momente cumplite

Șerban Copoț a mărturisit că de ceva vreme a trăit o situație pe care crede că mulți dintre cei ce îl urmăresc au trăit-o. El a aflat că mama lui are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă o perioadă destul de lungă de timp.

,,Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi.

Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat. Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru- nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România...
nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit "să o cert" pentru că nu mai avea sens”,
a spus Șerban Copoț.

El a mai spus despre mama lui că este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier și dragoste, care a crescut patru copii, pentru care s-a jertfit constant, dar oroarea față de spitale, a atârnat decizia ei de a ține ascunsă această boală îngrozitoare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

,,Ca să înțelegeți, locuiește cu familia in aceeași curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți.

Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a
mai mărturisit Șerban Copoț.

Șerban Copoț trece prin momente cumplite
Șerban Copoț trece prin momente cumplite[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Ce a mai declarat Șerban Copoț

Acesta a mai adăugat că mama lui a trecut prin operație, iar în acest moment este bine și le mărturisește cu mâna pe inimă că a fost o perioadă teribil de grea pentru întreaga familie.

În același timp el a redescoperit dragostea și grija prietenilor care i-au susținut în această perioadă.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

,,Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!  #familie”, a mai spus el.

Șerban Copoț trece prin momente cumplite.
Șerban Copoț trece prin momente cumplite.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Soția lui Șerban Copoț a devenit mamă pentru a treia oară: „Suntem tare mândri de tine”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies