Preparate rapide și gustoase, ideale pentru o întâlnire romantică. Impresionează-l cu abilitățile tale culinare

retete cina romantica
retete cina romantica

Întâlnirile romantice nu trebuie să fie neapărat în restaurante luxoase, pentru a fi reușite. Este esențial să vă simțiți bine împreună, oriunde ar fi, chiar și acasă Află din acest articol câteva idei de preparate delicioase și rapide, ideale pentru o întâlnire romantică.

Bărbații apreciază doamnele care gătesc bine. Unele dintre cele mai reușite întâlniri romantice sunt chiar cele acasă. Acasă poți pregăti o atmosferă romantică la cină, pentru a îl impresiona pe iubitul tău. Nu uita de muzica preferată și de lumânari, pentru ca ambientul să fie în totalitate romantic și să vă simțiți bine unul în compania celuilalt. Totuși, este evident că nu vrei să petreci o veșnicie în bucătărie. Descoperă în rândurile de mai jos ce poți să gătești la o întâlnire romantică, pentru a îl impresiona cu abilitățile tale culinare.

Spaghete cu creveți și unt

Citește și: Tartă cu mere și caramel. Impresionează prin combinația de arome și aspectul elegant!

Citește și: Vinete umplute cu carne și legume. Au un aspect impresionant și un gust cu adevarat bogat!

Spaghetele sunt o idee excelentă pentru o cină romantică, în special pentru faptul că merg combinate cu un vin bun.

Pastele cu unt, creveți și usturoi sunt gata în 15 minute și reprezintă o combinație irezistibilă.

Vită cu cartofi la cuptor

ce sa gatesti la o cina romantica
ce sa gatesti la o cina romantica[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă vrei să mergi la sigur cu gusturile sale, poți pregăti vită la tigaie și cartofi la cuptor. Aromatizează vita cu cimbru și cartofii cu rozmarin și ulei de măsline, iar preparatul va fi o bombă de gust.

Dacă vrei ca totul să fie mai rapid, poți găti totul la airfryer.

Paste cu spanac și somon

o cina romantica in doi
o cina romantica in doi[Sursa foto: freepik]

Dacă știi că îi place peștele, pastele cu somon și spanac sunt o variantă ideală, mai ales dacă îți dorești să mâncați ceva mai fresh. Bucurați-vă de aceste paste pline de aromă, alături de un pahar de vin alb sau unul de prosecco!

Salată cu ton

Cina trebuie întotdeauna să fie una ușoară, pentru a nu îți îngreuna foarte rău organismul. De aceea, o salată poate fi alegerea ideală pentru o cină romantică. Alege să gătești o salată fresh și rapidă, pe bază de ton. Tot ce trebuie să adaugi este baby spanac, rucola, ton, măsline, roșii cherry și pentru un plus de savoare, capere.

Bruschete

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Fie că alegi să le consumi pe post de gustare sau de cină, bruschetele sunt întotdeauna o opțiune foarte bună, în special atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit.

De asemenea, avantajul este acela că poți folosi tot felul de combinații, pentru a obține bruschete pe placul tău și al iubitului tău. Varianta clasică este cea cu roșii și usturoi, însă poți pregăti și bruschete cu somon, cu anșoa, cu prosciutto sau cu diverse tipuri de brânzeturi.

Somon cu legume

retete intalnire romantica
retete intalnire romantica[Sursa foto: freepik]

Somonul este o alegere ideală pentru cină, fiindcă este un preparat ușor și cu puține calorii.

Pe cât de gustos este, pe atât de ușor se prepară. Tot ce trebuie să faci este să adaugi într-o tavă somonul, alături de legumele preferate, peste care să pui ulei de măsline și diverse condimente. Poți opta pentru diverse combinații de legume, de la ciuperci, la baby morcovi, ardei, roșii cherry, cartofi sau chiar porumb, pentru ca farfuriile voastre să fie cât mai colorate.

Paste cu ricotta și lămâie

Atunci când îți dorești un preparat rapid, dar și special, pastele sunt cea mai bună opțiune. De asemenea, avantajul este acela că poți combina diverse ingrediente, pentru a obține o cină gustoasă. Acest tip de paste este extrem de ușor de făcut. Tot ce trebuie să faci este ca după ce ai fiert pastele, să faci un sos pe foc, din ricotta, zeamă de lămâie și ulei de măsline. Cu siguranță îl vei da pe spate cu această rețetă, mai ales dacă alegi și un vin potrivit și pe placul lui!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Pavlova cu cremă de frișcă și fructe. Un desert spectaculos, perfect pentru a impresiona oaspeții la ocazii speciale!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies