Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți

Friptura de porc și cartofii prăjiți reprezintă o combinație desăvârșită, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  friptură de porc și cartofi prăjiți, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o friptură de porc și cartofi prăjiți, preparate exact pe gustul vostru.  

 

friptura de porc si cartofi prajiti
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă de creveți la grătar și ton cu sos Tzatziki

 

Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  friptură de porc și cartofi prăjiți , absolut delicioasă, prezentate la Wild cooking, Kanal D.

Ingrediente – friptură de porc și cartofi prăjiți

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: coaste de porc, 4 cartofi mari, un iaurt grecesc, o legătură de mărar, boia de ardei (dulce sau iute), usturoi, sare și piper.

Mod de preparare - friptură de porc și cartofi prăjiți

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc reprezintă o sursă bogată de proteine, grăsimi, fier și zinc, care oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, friptura de porc și cartofii prăjiți.

Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar și pirostrie, în aer liber.

reteta de friptura de porc si cartofi prajiti
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Rețeta unei fripturi perfecte pe piatră

Tot ce trebuie să facem este să începem prin a pregăti focul pentru grătar. Următorul pas este să ne ocupăm de pregătirea coastelor de porc, iar mai exact, vom lua bucata de coaste de porc și o vom cresta, cu un

cuțit special pentru carne. Peste aceasta, vom adăuga boia de ardei, dulce sau iute (în funcție de preferințe), împreună cu sarea și piperul, pe care le vom întinde uniform, pe toată suprafața bucății de carne, pentru a ne asigura că a pătruns și în zonele proaspăt crestate.

Acum vom lua un cartof mai mare, pe care îl vom pune pe un băț de frigărui, pentru ca ulterior să îl tăiem în formă de spirală.

Setăm bine pirostria pentru preparatul nostru și așezăm grătarul. Luăm coastele de porc și le așezăm pe grătarul încins, iar între timp, ne vom ocupa și de ceilalți cartofi, pe care de asemenea, îi vom pune pe câte un băț de frigărui, îi vom tăia în formă de spirală și îi vom presăra cu sare. Tocăm mărunt legătura de mărar și o punem într-un bol mic, peste care adăugăm iaurtul, usturoiul, sarea și piperul, pentru a forma un sos delicios pentru cartofii prăjiți.

cea mai buna reteta de friptura de porc
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată

După ce coastele de porc sunt îndeajuns de preparate pe o parte, nu uităm să le întoarcem și pe cealaltă parte, pentru a ne asigura că se gătesc și se pătrund, așa cum trebuie. În același timp, vom așeza pe pirostrie și o tigaie pe care o vom umple cu ulei, pentru a ne ocupa de prepararea cartofilor.

Așadar, așezăm în tigaie și spiralele de cartofi pe care tocmai le-am pregătit.

friptura de porc ca la restaurant
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș unguresc

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Verificăm din când în când și coastele de porc, pentru a ne asigura că sunt făcute îndeajuns de bine, iar în momentul în care considerăm că sunt făcute exact pe gustul nostru, le luăm de pe grătar. Același lucru este valabil și în cazul cartofilor, care trebuie să fie făcuți pe toate părțile, prin urmare, trebuie să ne asigurăm că îi întoarcem și pe aceștia, în baia de ulei pe care am pus-o în tigaie.

Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Friptura de porc și cartofii prăjiți  sunt gata și se pot servi alături de sosul preparat. Poftă bună!

 

Citeste si: Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta unei fripturi perfecte pe piatră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies