Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată

Rulourile de bacon cu carne tocată reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  rulouri de bacon cu carne tocată, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru rulourile de bacon cu carne tocată, preparate exact pe gustul vostru.  

 

reteta de rulouri de bacon cu carne tocata
Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ai invitați la masă? 3 idei speciale de meniuri

 

Rețetă de  rulouri de bacon cu carne tocată

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  rulouri de bacon cu carne tocată , absolut delicioase, prezentată la Wild cooking, Kanal D.

Ingrediente –  rulouri de bacon cu carne tocată

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: un mușchiuleț de vită, un mușchiuleț de porc, bacon, o ceapă mare, o legătură de pătrunjel, un andrei capia, boia de ardei, o bucată de cheddar, sare grunjoasă, piper și

murături (pentru servire).

Mod de preparare -  rulouri de bacon cu carne tocată

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de vită (bogată în aminoacizi) și carne de porc (bogată în proteine, grăsimi, fier și zinc), oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara și combina carnea de vită cu cea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, rulouri de bacon

cu carne tocată. Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar, în aer liber.

cea mai buna reteta de rulouri de bacon cu carne tocata
Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tot ce trebuie să facem este să începem prin a pregăti carnea pentru deliciosul nostru preparat de rulouri de bacon cu carne tocată.

Așadar, luăm atât mușchiulețul de vită, cât și pe cel de porc și le feliem pe rând, cât mai lungi și subțiri cu putință. Apoi le vom amesteca și le vom mărunți cu un cuțit special de carne, pentru a ne asigura că este mărunțită așa cum trebuie. Conținutul se pune într-un vas de dimensiuni mari.

Apoi următorul pas este să trecem la pregătirea legumelor. Prin urmare, începem prin a tăia mărunt, o legătură de pătrunjel.

Le fel vom proceda și cu ardeiul capia (tăiat fâșii, iar apoi mărunt) și cu ceapa (tăiată rondele, iar apoi mărunt). Toate aceste trei ingrediente se vor adăuga în bolul cu mușchiulețul de carne de porc și vită.

reteta de rulouri de bacon cu carne tocata ca la restaurant
Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cu ce se mănâncă tortellini. Care este cea mai savuroasă combinație de tortellini

Nu uităm să și asezonăm cum se cuvinte, întreaga compoziție.

Astfel încât, vom adăuga sare grunjoasă, piper, boia de ardei (dulce sau iute, după preferințe) și amestecăm bine, bine compoziția, pentru ca toate condimentele să pătrundă în amestecul deja format de carne cu legume. Între timp, a venit timpul să pregătim și focul pentru preparatul nostru.

rulouri de bacon cu carne tocata
Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Acum vom lua jumătate din cantitatea pe care o avem de feliuțe de bacon și o vom așeza pe o zonă plată, pe rând, pentru a face cele două mari rulouri. După ce le-am așezat, vom adăuga peste acestea, jumătate din compoziția pe care am pregătit-o anterior, pe care o vom presa astfel încât să se întindă pe toate feliile de bacon. Apoi luăm bucata de cheddar, iar din aceasta tăiem patru bucăți potrivite, pe care le punem într-o parte a ruloului și începem să-l rulăm. Același lucru se va realiza și pentru cel de al doilea rulou.

Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

Imediat ce am terminat de pregătit ambele rulouri, le vom așeza pe grătar. Nu uitați să le mai întoarceți din când, în când, pentru a vă asigura că se vor face pe toate părțile, exact așa cum trebuie. În momentul în care rulourile sunt gata, le putem lua de pe grătar și tăia.

Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Rulourile de bacon cu carne tocată  sunt gata și se pot servi calde, alături de murături. Poftă bună!

 

Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș unguresc



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce proprietati are ardeiul iute si de ce sa il consumi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies