Rețetă de sparanghel cu carne de vită

reteta de sparanghel cu carne de vita
Rețetă de sparanghel cu carne de vită

Sparanghelul cu carne de vită reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  sparanghel cu carne de vită, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un sparanghel cu carne de vită, preparat exact pe gustul vostru.  

cea mai buna reteta de sparanghel cu carne de vita
Rețetă de sparanghel cu carne de vită[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă ușoară de fajitas de pui. Este gata de servit în 40 de minute!

 

Rețetă de  sparanghel cu carne de vită

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  sparanghel cu carne de vită , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 6 pași simpli!

Ingrediente – sparanghel cu carne de vită

  • 1 kg carne de vită
  • un pachet de unt
  • un ardei iute
  • o căpățână de usturoi
  • o ceapă
  • câteva roșii cherry
  • câteva frunze de tarhon
  • sare
  • piper
  • sparanghel

sparanghel cu carne de vita
Rețetă de sparanghel cu carne de vită[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum pregătești ravioli cu carne

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mod de preparare - sparanghel cu carne de vită

Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază  carne de vită, sunt bogate în special în aminoacizi necesari organismului nostru, care ajută la menținerea unei mase musculare și a unui stil de viață sănătos. Există

nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de vită, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, un sparanghel cu carne de vită. Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar, tigaie sau pe pirostrie, în aer liber.

Pasul 1.  Vom începe prin a pregăti focul pentru pirostrie, pentru ca acesta să fie gata pentru momentul în care vom începe prepararea rețetei noastre propriu-zise, de sparanghel cu carne de vită. Atunci când focul s-a întețit, vom așeza și

pirostria, iar peste aceasta și grătarul pe care vom găti carnea.

Pasul 2.  Vom avea nevoie de o bucată de un kilogram de carne de vită, pe care o vom pune exact așa cum este, întreagă, pe grătarul încălzit, doar cât să se rumenească pe toate părțile. Trebuie să avem grijă să fie la fel de rumenită pe toate părțile, în mod egal.

Pasul 3.  Imediat ce acest pas este gata, vom lua bucata de carne de vită de pe grătar și o vom așeza pe o suprafață plană, pentru a o tăia. Așadar, cu ajutorul unui cuțit special pentru carne, vom începe să tăiem bucata de carne de vită, în fâșii de dimensiuni potrivite, pentru ca acestea să se gătească mult mai bine in tigaie.

reteta cu carne de vita
Rețetă de sparanghel cu carne de vită[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă tradițională de cannoli de casă, cu umplutură cremoasă de ricotta

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Pasul 4.  Între timp, îndepărtăm grătarul de pe pirostrie și punem o tigaie de dimensiuni mai mari, pe care o vom unge cu unt. Cu restul de unt care ne-a rămas, îl vom lăsa în tigaie, până când acesta se va topi singur, printre bucățile de unt. Lângă unt, adăugăm și fâșiile de carne de vită. Trebuie să fim atenți la carne, pentru că în momentul în care s-a mai rumenit, aceasta trebuie întoarsă.

Pasul 5.  Acum vom tăia și un ardei iute, rondele, o căpățână de usturoi, pe care o vom tăia în bucățele mai mici, dar și o ceapă, tot în rondele. În momentul în care untul s-a topit complet, vom mai întoarce o dată bucățile de carne de vită  și vom adăuga în mijloc, rondelele de ceapă, câteva roșii cherry întregi, câteva frunze de tarhon, usturoiul, sarea, piperul (după gust), dar și sparanghelul.

Pasul 6.  Preparatul se mai ține pe foc pentru încă aproximativ 30 de minute, pentru ca toate legumele să se gătească corespunzător. Atunci când acestea s-au rumenit, vom lua tigaia de pe pirostrie, iar rețeta este gata.

Sparanghelul cu carne de vită  este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

Citeste si: Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețetă delicioasă de gulaș, tocana tradițională a maghiarilor

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies