Sparanghelul cu carne de vită reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de sparanghel cu carne de vită, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un sparanghel cu carne de vită, preparat exact pe gustul vostru.
Citeste si: Rețetă ușoară de fajitas de pui. Este gata de servit în 40 de minute!
Rețetă de sparanghel cu carne de vită
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de sparanghel cu carne de vită , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 6 pași simpli!
Ingrediente – sparanghel cu carne de vită
- 1 kg carne de vită
- un pachet de unt
- un ardei iute
- o căpățână de usturoi
- o ceapă
- câteva roșii cherry
- câteva frunze de tarhon
- sare
- piper
- sparanghel
Citeste si: Cum pregătești ravioli cu carne
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Mod de preparare - sparanghel cu carne de vită
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de vită, sunt bogate în special în aminoacizi necesari organismului nostru, care ajută la menținerea unei mase musculare și a unui stil de viață sănătos. Există
nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de vită, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, un sparanghel cu carne de vită. Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar, tigaie sau pe pirostrie, în aer liber.Pasul 1. Vom începe prin a pregăti focul pentru pirostrie, pentru ca acesta să fie gata pentru momentul în care vom începe prepararea rețetei noastre propriu-zise, de sparanghel cu carne de vită. Atunci când focul s-a întețit, vom așeza și
pirostria, iar peste aceasta și grătarul pe care vom găti carnea.Pasul 2. Vom avea nevoie de o bucată de un kilogram de carne de vită, pe care o vom pune exact așa cum este, întreagă, pe grătarul încălzit, doar cât să se rumenească pe toate părțile. Trebuie să avem grijă să fie la fel de rumenită pe toate părțile, în mod egal.
Pasul 3. Imediat ce acest pas este gata, vom lua bucata de carne de vită de pe grătar și o vom așeza pe o suprafață plană, pentru a o tăia. Așadar, cu ajutorul unui cuțit special pentru carne, vom începe să tăiem bucata de carne de vită, în fâșii de dimensiuni potrivite, pentru ca acestea să se gătească mult mai bine in tigaie.
Citeste si: Rețetă tradițională de cannoli de casă, cu umplutură cremoasă de ricotta
Pasul 4. Între timp, îndepărtăm grătarul de pe pirostrie și punem o tigaie de dimensiuni mai mari, pe care o vom unge cu unt. Cu restul de unt care ne-a rămas, îl vom lăsa în tigaie, până când acesta se va topi singur, printre bucățile de unt. Lângă unt, adăugăm și fâșiile de carne de vită. Trebuie să fim atenți la carne, pentru că în momentul în care s-a mai rumenit, aceasta trebuie întoarsă.
Pasul 5. Acum vom tăia și un ardei iute, rondele, o căpățână de usturoi, pe care o vom tăia în bucățele mai mici, dar și o ceapă, tot în rondele. În momentul în care untul s-a topit complet, vom mai întoarce o dată bucățile de carne de vită și vom adăuga în mijloc, rondelele de ceapă, câteva roșii cherry întregi, câteva frunze de tarhon, usturoiul, sarea, piperul (după gust), dar și sparanghelul.
Pasul 6. Preparatul se mai ține pe foc pentru încă aproximativ 30 de minute, pentru ca toate legumele să se gătească corespunzător. Atunci când acestea s-au rumenit, vom lua tigaia de pe pirostrie, iar rețeta este gata.
Sparanghelul cu carne de vită este gata și se poate servi cald. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat