Rețeta unei salate delicioase de vară. „O salată pe care o prepar aproape la ordinea zilei!”

salata de vara
Rețetă de salată delicioasă de vară

Salata de vară reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați rețeta simplă prezentată de Ilinca Vandici?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de salată de vară, prezentată de Ilinca Vandici, pe canalul său de YouTube. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o salată de vară, preparată exact pe gustul vostru.  

 

Rețetă de salată de var ă

Cea mai simplă rețetă de  salată de vară , absolut delicioasă, o găsiți pe canalul de YouTube al Ilincăi Vandici.

Ingrediente – salată de var ă

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: baby spanac, o lămâie, sare, roșii cherry, un castravete, porumb fiert, brânză de capră, un avocado, un mango, câteva nuci și ulei de susan.

Mod de preparare - salată de var ă

Astăzi m-am gândit să vă arăt o salată pe care o prepar aproape la ordinea zilei.

Avem un bol, îmi plac foarte tare bolurile astea de lemn, mi se pare că păstrează așa savoarea și e o chestie sănătoasă. Îmi place baby spanac, cumpăr baby spanac mai degrabă decât salată. Îmi place să rup, nu să tai. În momentul în care tai cu cuțitul, s-au pierdut toți nutrienții, ceea ce nu-i ok.

Am rupt baby spanacul, lămâia la fel e spălată în prealabil.

O înmoi puțin, ca să fie foarte ușor să o storc, după aceea. Puteți folosi și un storcător pentru lămâie, nu-i bai. O tăiem în două și o stoarcem peste baby spanac. Așa se impregnează gustul mult mai bine. După care, tot acum, eu pun și sare, înainte de celelalte ingrediente. O lăsăm un pic la macerat, cum s-ar spune, până când pregătesc celelalte ingrediente.”

reteta de salata de vara
Rețetă de salată delicioasă de vară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Până în acest moment, rețeta de  salată de vară  pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre primul pas, dar și cel mai important al acestei rețete, care constă în ruperea baby spanacului, apoi adăugarea de zeama de lămâie și sare.

Această rețetă este cu adevărat fresh, dacă veți alege să rupeți baby spanacul și nu să îl tăiați, iar de asemenea, să lăsați puțin salata la macerat. Dar haideți să trecem și la pasul următor.

Acum avem roșii, castraveți, și ele spălate dinainte. Tăiem roșiile feliuțe și castraveții rondele, puteți să-i lăsați și cu coajă. Iubesc porumbul, mi se pare că e foarte sățios în salate, însă nu-mi place porumbul de la conservă și nu v-aș sfătui neapărat să cumpărați porumb la conservă.

Puteți foarte simplu să luați porumb fiert sau să luați porumb, să-l fierbeți voi acasă și pur și simplu, tai boabele. Încercați să nu tăiați foarte aproape de cotor. Adăugăm boabele peste celelalte ingrediente și amestecăm.”

salata de vara ilinca vandici
Rețetă de salată delicioasă de vară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș unguresc

Datorită faptului că, așa cum a menționat și Ilinca Vandici, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de  salată de vară, prin adăugarea a doar câtorva ingrediente, preparatul este mai mult decât ușor de realizat, fiind gata

într-un timp chiar foarte scurt. În ceea ce privește porumbul adăugat în salată, se recomandă ca acesta să fie ori unul deja fiert, ori achiziționat crud și fiert ulterior. Astfel, nu veți fi nevoiți să achiziționați un porumb la conservă, care nu va fi întotdeauna gustos.

 „ Este o salată cu legume, așa cum bine ați văzut, cu brânză de capră, mango, avocado și nuci. Puteți să nu puneți unul dintre acele ingrediente, ori mango ori avocado. Mie îmi place foarte mult gustul pe care-l are cu ambele, pentru că brânza de capră e mai gustoasă dacă are un fruct dulce lângă ea, și-atunci am ales mango, iar avocado ajută foarte bine digestia împreună cu nucile.  

Tăiem brânza de capră cubulețe, nucile puteți să le lăsați întregi ori să le rupeți în bucățele, iar dacă folosiți nuci de țară, românești, puteți să le puneți peste noapte în apă și abia apoi să le puneți în salată, doar că atunci ar trebui să le îndepărtați și coaja de deasupra. Hai să curățăm avocado, îl tăiem cubulețe și amestecăm.”

ingrediente salata de vara
Rețetă de salată delicioasă de vară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci

Un secret al acestei rețete de  salată de vară, dezvăluit de Ilinca Vandici, ține de faptul că, aceasta recomandă ca în momentul în care unei salate i se adaugă și brânză de capră, cel mai bine ar fi să adăugați și un fruct dulce, cum este în acest caz, mango. Toate aceste ingrediente vor oferi acestui preparat un gust cu adevărat delicios și mai fresh ca niciodată!

Acum mai avem mango, la care îndepărtăm coaja și îl tăiem tot cubulețe. Un ultim touch de lămâie și ulei de susan. Puteți folosi și ulei de măsline, este la fel de bun, mie îmi place ulei de susan, mai ales pentru salate de genul acesta, pentru că nu are un gust proeminent, iar salata este gata și dacă vreți să fie și mai sățioasă, puteți să-i adăugați și două rondele de orez expandat.”

salata de vara cu fructe
Rețetă de salată delicioasă de vară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”

 

Salata de vară  este gata și se poate servi. Poftă bună!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețetă delicioasă de gulaș unguresc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies