Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului
Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Aflați din rândurile următoare cum să vă organizați dressingul astfel încât să aibă un aspect plăcut și să nu pierdeți mult timp în căutarea hainelor.

Aranjatul hainelor în dressing poate constitui o adevărată provocare, mai ales atunci când garderoba este una mare, iar spațiul nu este foarte generos.

Există anumite sfaturi de care dacă ții cont vei observa că dressingul tău va căpăta un aspect plăcut și îți va fi mult mai ușor să-ți găsești hainele de care ai nevoie și să te decizi cu ce vrei să te îmbraci.

5 sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Citește și: Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Iată 5 sfaturi utile care te vor ajuta să-ți organizezi în mod eficient dressingul și să nu mai pierzi atât de mult timp gândindu-te cu ce vrei să te îmbraci. 

1. Pune hainele pe umeraș

Citește și: 3 trucuri pentru haine șifonate. Nu o să mai ai nevoie de fierul de călcat

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Umerașele te vor ajuta să-ți organizezi mai bine dressingul. Există unele haine care trebuie neapărat să fie puse pe umeraș. În primul rând, astfel vei evita șifonarea lor și în același timp vei economisi mai mult spațiu.

Foarte important este să nu pui mai multe haine pe umeraș pentru că astfel îți va fi mult mai greu să le găsești atunci când ai nevoie de ele.

De asemenea, cămășile, sacourile, rochiile și hainele elegante trebuiesc neapărat puse pe umerașe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2. Sortează hainele pe culori

Citește și: Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă. „Nu trebuie să faci un efort ci să ai piese care se potrivesc între ele. ”

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Sortatul hainelor pe culori ar putea fi un truc eficient pentru dressingul tău. Astfel, vei identifica mai ușor hainele de care ai nevoie prin intermediul culorilor și îți va fi mai ușor să le găsești atunci când ai nevoie.

Foarte important este și ca cel mai lat articol vestimentar să stea jos pentru a le observa cu ușurință și pe cele de deasupra.

3. Organizează hainele după tipul de articol vestimentar

Citește și: Sfaturile lui Cătălin Botezatu, despre ce să nu porți la o nuntă ca femeie. “Vor arăta ca o butelie cu husă.”

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Este foarte important să ai sertare cu diferite tipuri de articole vestimentare. În așa fel vei știi exact unde să cauți atunci când vrei un tricou sau o pereche de pantaloni. Totodată, poți să pui fustele și pantalonii scurți în același loc în dulap. De asemenea, încearcă să pui treningurile și seturile împreună în același sertar.

4. Organizează hainele pe sezon

Citește și: 3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dacă spațiul din dressing îți permite, poți să-ți organizezi hainele pe sezon pentru a-ți fi mai ușor să cauți și să nu te împiedici de o haină de plană în plină vară.

Dacă însă nu ai parte de spațiu suficient, poți să faci o triere în fiecare sezon și să păstrezi în dressing doar hainele potrivite pentru sezonul respectiv.

De asemenea, încearcă să scapi de hainele pe care nu le mai porți. Nu are rost să ocupi spațiul limitat pe care îl ai cu articole vestimentare care nu îți mai sunt pe plac. Donează-le persoanelor care au nevoie de ele și astfel îți vei elibera dressingul și vei face în același timp și o faptă bună. 

5. Folosește separatoare

Citește și: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

La magazinele pentru casă există o mulțime de tipuri de separatoare care să te ajute să-ți organizezi mai bine dressingul. Acestea sunt foarte utile mai ales pentru articolele vestimentare ca lenjeria intimă, eșarfe sau pălării. Folosește-le cu încredere și oferă-i dressingului tău un aspect aerisit și bine organizat.

Totodată, este recomandat să separi și lenjeria intimă pe culori sau pe tipul de lenjerie și să pui seturile împreună. De asemenea, un alt truc util este agățatul pălăriilor în cuie. Astfel, vei oferi un aspect plăcut al încăperii și totodată, vei vizualiza pălăriile foarte bine în momentul în care vrei să alegi una.  

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să cureți urmele de farduri de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate imediate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies