Nouă mesaje pe care i le poți trimite! Îi vei capta, cu siguranță, atenția! ”Dacă îl faci conștient de faptul că face o treabă bună, acest lucru îl va împlini.”

Nouă mesaje pe care i le poți trimite! Îi vei capta, cu siguranță, atenția! ”Dacă îl faci conștient de faptul că face o treabă bună, acest lucru îl va împlini.”
Nouă mesaje pe care i le poți trimite! Îi vei capta, cu siguranță, atenția! ”Dacă îl faci conștient de faptul că face o treabă bună, acest lucru îl va împlini.”

Poți trimite mesaje de apreciere sau cu un scop anume partenerului de viață, fără o ocazie specială. Poate fi un simplu mod în care să le arați cât de mult îi apreciezi, sau să dai de înțeles anumite lucruri pentru mai entuziasm în viața de cuplu.

Folosește dintre aceste nouă mesajele pe cele care rezonează cu tine, și care îți plac în mod special, pentru a-i capta într-un mod plăcut atenția persoanei iubite. Iată care sunt mesajele!

Nouă mesaje pe care i le poți trimite pentru a atrage atenția

Mesajul numărul 1

“Nu te mai pot scoate din minte. Abia aștept să fim doar noi doi.”

Acest mesaj este direct, scurt și la obiect, și reușește să construiască acea tensiune sexuală pe care o dorești în relația de cuplu.

Mesajul numărul 2

“Ziua aceasta a fost foarte grea pentru mine. Poate îmi poți face un masaj mai târziu.”

Numărul unu sugerează în mod clar acțiunile sexuale, însă, acesta sugerează o acțiune pentru a vă face să vă simțiți mai relaxați, mai bine, pentru ca persoana de lângă să simtă că a avut un impact pozitiv, un efect impresionant.

Citește și: Șase comportamente care sperie bărbații. Sfaturi pentru femei! ”Nu-l pune pe acest fals piedestal.”

Nouă mesaje pe care i le poți trimite[Sursa foto: pexels]

Citește și: De ce doare o despărțire. „Trebuie să înțelegem că vom fi afectați și fizic și mental și emoțional și energetic.”

Mesajul numărul 3

“M-am gândit să îți arăt o scurtă privire înainte de marele eveniment…”,

și apoi îi trimiți o poză dintr-o parte din ținuta ta.

Acest mesaj este puțin mai jucăuș, îi poți trimite o poză cu pantofii tăi, o poză cu rochia sau umărul tău. Trimiterea unei părți a ținutei tale vestimentare îl face să devină entuziasmat pentru a te vedea în totalitate la întâlnire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mesajul numărul 4

“Găsesc foarte atractiv când un bărbat…”, iar mai apoi spui un lucru pe care acesta tocmai l-a făcut.

Acest mesaj va produce două lucruri: va afirma faptul că ți se pare că este o persoană atrăgătoare, dar va întări și comportamentul că o dorești mult mai mult.

Mesajul numărul 5

“Ți-a mai spus cineva cât de sexy ești?”

Mesajul este destul de simplu, însă este la obiect. Acesta este foarte apreciat datorită faptului că oamenii se simt foarte apreciați când se simt doriți. Dacă nu ai mai spus-o până acum, sau dacă nu a mai auzit-o de ceva timp, aceștia se vor simți foarte valoroși.

Citește și: Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

Nouă mesaje pe care i le poți trimite[Sursa foto: pexels]

Citește și: Care este profilul abuzatorului emoțional. „Sunt niște tipare de comportament"

Mesajul numărul 6

“Faci o treabă grozavă în a fi bărbatul meu, mă gândeam că ar trebui să știi…”

Mesajul acesta este foarte apreciat, fiind considerat lauda supremă a unui bărbat, deoarece se va simți foarte împlinit.

“Motivul pentru care este atât de bun acest mesaj este pentru că cea mai mare frică a fiecărui bărbat este inadecvarea, nu măsurarea. Cea mai mare dorință a fiecărui bărbat este să fie bărbatul pe care ți-l dorești. Așadar, dacă îl faci să fie conștient de faptul că face o treabă bună, acest lucru îl va împlini.”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mesajul numărul 7

“Confesiune: Am un crush foarte mare pe cineva, și numele lui rimează cu…”, iar mai apoi înlocuiești prima literă a numelui său cu o altă literă, scriind-o apoi în mesaj.

Dacă ești o fire mai jucăușă, acest mesaj va fi foarte potrivit venit din partea ta. Unii bărbați vor considera acest mesaj destul de amuzant și jucăuș.

Mesajul numărul 8

“Chiar te apreciez pentru că…”, iar apoi spui un lucru pe care el l-a făcut.

Mesajul acesta este unul de apreciere, care îl va face să conștientizeze că face o treabă bună fiind partenerul tău, dar este exprimat într-un mod mai diferit, care să adauge o notă mai picantă a mesajului.

Mesajul numărul 9

“Chiar vreau niște … acum.”

În acest ultim mesaj poți avea un cuvânt cheie, sau cod, pentru acțiunea sexuală. Așadar, poți înlocui penultimul cuvânt cu o glumă pe care o aveți în relația de cuplu.

Citește și: Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

Nouă mesaje pe care i le poți trimite[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum apare sentimentul de singurătate în cuplu. „Majoritatea cuplurilor sunt în general certați, sunt singuri în relație”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

De ce doare o despărțire. „Trebuie să înțelegem că vom fi afectați și fizic și mental și emoțional și energetic.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies