Șase comportamente care sperie bărbații. Sfaturi pentru femei! ”Nu-l pune pe acest fals piedestal.”

Șase comportamente care sperie bărbații. Sfaturi pentru femei! ”Nu-l pune pe acest fals piedestal.”
Șase comportamente care sperie bărbații

Dacă ați cunoscut o persoană cu un mare potențial de a deveni partener de viață, este timpul să vă asigurați că nu veți strica începutul unei minunate povești de iubire. Aflați care sunt șanse comportamente care îi sperie pe bărbați!

Motivul pentru care acest lucru este important de știut, este pentru că reversul acestor comportamente sunt, de fapt, ceea ce atrage mai aproape bărbații. Ce pare frumos în prezent, poate dispărea într-o secundă dacă transmiteți mesajul greșit. 

Comportamente care îi sperie pe bărbați

Comportamentul numărul 1. Nu ești o persoană sinceră cu tine însuți

Acest comportament denotă faptul că nu ești sinceră cu propria ta persoană.

Se spune că așteptarea atrage de fapt mai multă dorință din partea celuilalt, încercând să creezi aparența că ești o persoană foarte ocupată. Însă, când încerci să pari ceea ce nu ești, oamenii simt acest dezechilibru. Așadar, când vei fi tu însuți, bărbatul de lângă tine va simți acest lucru și va fi mult mai atras de tine.

Comportamentul numărul 2. Ești mult prea distantă

Prin acest lucru, nu vei da de înțeles că ești interesată de el. Nu îi faci complimente, nu îi spui că ești atrasă de el, nu te entuziasmezi când ești apelată de către el. Asta pentru că de multe ori, multe femei vor vrea să creeze impresia că este greu de ajuns în grațiile lor, de parcă nu le-ar interesa atât de mult. Însă, bărbații nu investesc timp în relații în care nu simt că au nici măcar o șansă.

Dacă îi vei arăta faptul că ești interesată de el, îi vei spune că dorești să îl cunoști, acest lucru chiar îl va atrage, și nu se va mai speria sau îndepărta.

Citește și: De ce doare o despărțire. „Trebuie să înțelegem că vom fi afectați și fizic și mental și emoțional și energetic.”

Șase comportamente care sperie bărbații[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

Comportamentul numărul 3. Îl tratezi ca și cum este perfect

Dacă femeile obișnuiesc să le spună bărbaților că sunt de-a dreptul perfecți, bărbații iau acest lucru ca și cum l-ar pune pe un piedestal, având o vedere falsă despre ei. Astfel, în momentul în care ajungi să îl cunoști cu adevărat, în momentul în care îi descoperi defectele, și are o groază de defecte, tinzi să nu îl mai vrei sau nu îl vei mai iubi.

Așadar, este extrem de important să accepți persoana așa cum este ea, fiind conștientă de faptul că îi vei descoperi și imperfecțiunile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Ceea ce este mult mai puternic este să ai de fapt vibrația iubirii și acceptării, că ești de acord cu el, că ești dispusă să îl iubești pentru imperfecțiunile lui, că ești dispusă să îl accepți așa cum este el.

Nu-l pui pe acest fals piedestal. A fi iubit și acceptat pentru ceea ce suntem este de fapt una dintre cele mai puternice atrageri și cele mai puternice forme de conexiuni pe care le putem avea în ființe umane.”

Citește și: Care este profilul abuzatorului emoțional. „Sunt niște tipare de comportament"

Șase comportamente care sperie bărbații[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

Comportamentul numărul 4. Ai o atitudine mult prea dreaptă

Așadar, bărbaților nu le place să se simtă neîndreptățiți. Această atitudine de îndreptățire este dezamăgitoare pentru bărbați. O modalitate ușoară și simplă de a răsturna scenariul, în loc sa sperii bărbatul de lângă tine, este să îl atragi cu recunoștință. Indiferent de nivelul de succes pe care îl avem în viețile nostre, ceea ce se cunoaște este faptul că cei mai de succes oameni sunt adesea cei mai umili, cei care vor spune primii mulțumesc, care trăiesc această stare de recunoștință. Așadar, femeile trebuie să acorde mai multă recunoștință bărbaților în momentul în care aceștia fac gesturi de orice natură.

Comportamentul numărul 5. Să nu îi oferi încredere în puterile sale

Acest comportament le demonstrează bărbaților că nu crezi îl el, că nu poate face anumite lucruri. Adesea, își fac apariția ca niște sugestii inocente, sau ca intervenirea sau ajutorul în anumite lucruri, deoarece știi cum să faci lucrurile mult mai bine, și le pot arăta cum să o faci într-un mod mult mai eficient, cu un rezultat mult mai bun. Însă, bărbații au nevoia de a oferi, și capacitatea de a înțelege de unii singuri. Aceștia pot considera faptul că femeia este de părere că ei nu pot duce la bun sfârșit lucrul respectiv. Așadar, este important să îl lași să facă treaba, creând o legătură mai puternică cu el.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Cum să fii un bărbat cu bune maniere în orice moment? „În ziua de astăzi este normal”

Șase comportamente care sperie bărbații[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum se schimbă viața de cuplu după apariția unui copil. „Când apare bebelușul nu-și mai pot permite să fie spontani”

Comportamentul numărul 6. Relația instantanee

Bărbații vor să se simtă aleși, mai presus de toate celelalte opțiuni pe care le-ați avut. Așadar, când intri într-o relație și încerci doar sa îl cunoști, comunică mai mult cu el, deoarece este un factor de conectare ca angajament. Când conexiunea depășește de fapt angajamentul, acesta duce relația înainte. Așadar, lăsați conexiunea să se adâncească, atrăgând în mod natural angajamentul pentru amândoi.

“Când conexiunea conduce angajamentul, acești doi factori sunt uniți printr-un cordon energetic. Și atunci când aprofundezi legătura, de fapt trage angajamentul înainte. Este ca și cum un bărbat merge la prima întâlnire cu tine și scoate un inel de logodna și apoi te cere in căsătorie. Vei spune <<Nu.>>, și ai crede ca este nebun și nu ai mai vrea sa te întâlnești cu el. De ce? Pentru ca nu ai vrut sa sa creezi o conexiune cu el.”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies