De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă
De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă

Rozul este o culoare caldă, plăcută, și feminină. Află din rândurile de mai jos de ce nu trebuie să lipsească nuanța roz din garderobă!

Rozul poate deveni o nuanță destul de greu de purtat și asortat, deoarece reprezintă o culoare aprinsă, care poate fi, însă, cireașa de pe tort a oricărei ținute vestimentare.

Ce semnificație are culoarea roz

Rozul reprezintă, fără doar și poate, feminitatea și fericirea. Mai multe decât atât, este culoarea dragostei și a romantismului. Culoarea roz se regăsește constant în buchetele de trandafiri pe care bărbații obișnuiesc să le ofere femeilor.

De asemenea, nuanța roz reușește să echilibreze energiile emoționale, atenuând emoții precum furia, agresiunea, sau abandonul. Mai mult decât atât, nuanța roz este și un simbol al copilăriei și al tinereții. Din această cauză, numeroase piese vestimentare pentru copii sunt vopsite în roz, în special a fetițelor, care poartă foarte des rochii din această nuanță specială. 

Citește și: Cum poți menține tradiția românească vie? Articolul vestimentar care va completa orice ținută

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Trucuri pentru un machiaj cât mai natural, cât mai invizibil. „Nu trebuie să vă încărcați fața”

Ce piese vestimentare de culoare roz nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Există câteva piese vestimentare esențiale care trebuie să își facă apariția în garderoba oricui, care pot fi purtate în diverse combinații și moduri, garantând faptul că persoanele vor obține o ținută întotdeauna nouă și stilată.

Mai mult decât atât, ele pot scoate orice femeie din încurcătură atunci când intervine graba și nu știu cu ce să se îmbrace, fiind extrem de versatile și ușor de asortat. Așadar, persoanele care adoră să poarte culoarea roz nu trebuie să rateze sub nicio formă șansa de avea în propria garderoba câteva piese vestimentare!

Rochie roz

Rochia  roz reușește cu ușurință să îndulcească ziua tuturor persoanelor, cu o astfel de piesă vestimentară.

În acest an, sunt la modă rochiile roz, care se pot accesoriza cu un sacou în aceeași nuanță, sau diferită.

Citește și: Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă. „Nu trebuie să faci un efort ci să ai piese care se potrivesc între ele. ”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

Sacou roz

Un sacou roz nu trebuie să lipsească sub nicio formă din garderoba femeilor. Sacoul poate fi asortat cu un tricou alb, cu o pereche de pantaloni de stofă roz cu talie înaltă, sau orice altă culoare.

Citește și: Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Analiza cromatică, secretul unui chip perfect armonios. Ce înseamnă, de fapt, această procedură?

Cămașa roz

Femeile pot opta întotdeauna pentru o cămașă roz oversized, când doresc să iasă in oraș, sau doar să se simtă cât mai confortabil.

Cămășile roz pot fi purtate cu o pereche de blugi scurți, și o pereche de pantofi sport în aceeași nuanță cu cămașa.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Sfaturi utile pentru organizarea dressingului

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Semnificația culorii verde. Ce mesaj transmite și cum să o porți

Cum asortezi cel mai bine culoarea roz

Dacă există persoane care își doresc să poarte cât mai multe piese vestimentare roz, atunci este necesar să știe cu ce se poate asorta această nuanță. Culorile care pot fi asortate cu ușurință în ținutele roz sunt mov, galben, bej, alb, negru, gri, portocaliu, albastru si turcoaz, care trebuie luate de fiecare dată în vedere, când se dorește realizarea unei ținute de excepție cu articole de îmbrăcăminte sau de încălțăminte roz.

Citește și: Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează. „Este una dintre investițiile cele mai bune din garderobă”

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Semnificația culorii verde. Ce mesaj transmite și cum să o porți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies